Home STIRI STIRI Te asteptam la Expozitiile Universul Sanatatii, in Sibiu si Bucuresti!

Te asteptam la Expozitiile Universul Sanatatii, in Sibiu si Bucuresti!

Te asteptam la Expozitiile Universul Sanatatii, in Sibiu si Bucuresti!
Raluca Cristea
Joi, 11.04.2013
Editia a treia a Expozitiei de Produse Bio ''UNIVERSUL SANATATII'', din perioada 26-28 aprilie 2013, de la Hotel Continental Forum Sibiu si Editia a patra a Expozitiei de Produse Bio ''UNIVERSUL SANATATII'', din perioada 14-16 iunie 2013, de la Sala Palatului Bucuresti se anunta evenimente interesante si foarte incarcate de oferte in ceea ce privesc produsele BIO.
Te asteapta o expozitie cu vanzare de produse naturiste, suplimente nutritive, produse traditionale, cosmetice naturale si produse de ingrijire corporala, terapii complementare, bijuterii hand made, artizanat si arta decorativa, carti, cd-uri, audiobookuri, reviste, dar si procedee de testare a sanatatii.

Printre noutatile UNIVERSUL SANATATII - EDITIA A III-a si EDITIA A IV-a 2013 se vor numara tehnologii inovatoare de estetica si ingrediente de ultima ora ce contribuie la realizarea unor rezultate spectaculoase in remodelarea corporala prin stimulare celulara, epilare definitiva si reintinerire. In acelasi timp, vizitatorii vor regasi in cadrul targului produse organice, aparatura performanta pentru testarea sanatatii - iridologie, fotografierea aurei, aparate SCIO.

Cei peste 10.000 de vizitatori, estimati a trece pragul acestor editii, vor putea profita de reducerile substantiale oferite de catre firmele prezente la aceste evenimente , un program amplu ce cuprinde workshopuri pe teme diferite sustinute de specialisti, etc. dar si concursuri si tombole.

Intrarea este libera!!!


Staful organizator al evenimentului:
Antoanela Lazarus - Presedinte Andrew Profesional Consulting
Victor Gazdaru - Director Vanzari; 0745.362.206
Luisa Buzescu - Director Proiect; 0732.246.171

www.universulsanatatii.ro
evenimentesiexpozitii@yahoo.com
0766.294.044; 0756.407.181

Newsletter