Home STIRI STIRI Sunt fanul mamei mele: eveniment de sanatate si distractie dedicat mamelor in cadrul Clubului de Tenis Daimon

Sunt fanul mamei mele: eveniment de sanatate si distractie dedicat mamelor in cadrul Clubului de Tenis Daimon

Sunt fanul mamei mele: eveniment de sanatate si distractie dedicat mamelor in cadrul Clubului de Tenis Daimon
Gabriela Paladi
Miercuri, 02.03.2022
”Copiii sunt cheile viitorului”, spune Eric Hoffer, insa mamele sunt cele care deschid usile. Prin sustinerea mamelor, copiii pot sa atinga performante incredibile. De Ziua Mamei, Clubul de Tenis Daimon organizeaza un eveniment dedicat mamicilor care stiu cat este de importanta sustinerea copiilor in sfera sportiva. De data aceasta mamele sunt cele care vor fi sustinute de copii prin evenimentul dedicat lor: ”Sunt fanul mamei mele!”.

Evenimentul se va desfasura duminica, pe 6 Martie, incepand cu ora 10 dimineata la Daimon Club Academy din Parcul Tineretului. Mamele sunt asteptate cu surprize frumoase, gustoase si sanatoase. Evenimentul va avea o durata de 4 ore si va oferi ocazia mamicilor de a construi momente pretioase alaturi de copiii lor. Cu ajutorul antrenorilor din cadrul clubului, mamicile impreuna cu proprii lor copii se vor implica intr-o serie de jocuri si exercitii fizice distractive, astfel incat sa interactioneze cat mai mult si sa petreaca un timp de calitate impreuna. Dupa incalzire, mamicile vor forma echipe cu cei mici si vor participa la un minicampionat de tenis, joc de dublu, mama/copil.

Catalin Dinescu, insotitor de lot national juniori si antrenor al Federatiei Romane de Tenis, va oferi un discurs despre beneficiile sportului in viata copilului, despre importanta sustinerii mamei in activitatile extrascolare ale copilului si despre rolul acesteia in performanta sportiva a copilului. Carl Pickhardt, psiholog specializat in psihologia copilului, spune ca „inamicii increderii in sine sunt descurajarea i frica”, iar pentru a creste un copil puternic, increzator in fortele proprii, un adult de maine de succes, acesta are nevoie de sustinere si de incurajare permanente, subliniind rolul important al mamei in realizarile copilului. 

Evenimentul ”Sunt fanul mamei mele!” doreste sa valideze si sa celebreze mamele tinerilor sportivi care sustin cu trup si suflet performanta acestora. Mamele, cu responsabilitate, iubire si implicare sunt cei mai infocati fani ai copiilor si fara ele munca si antrenamentele copiilor nu s-ar transforma in realizari marete. 

Sponsori: Alfredo Seafood, Dr. Phyto, BeyusCosmetic, Sezamo

Parteneri: ND Medhealth, Tenisshop.ro, Nutrivita

Despre Clubul de Tenis Daimon

Clubul de Tenis Daimon este unul cele mai moderne centre de tenis din Bucureti, aflat chiar in mijlocul Capitalei, care ofera lectii de tenis atat pentru adulti cat si pentru copii cu antrenori ce au o vasta experiena, terenuri cu zgura la standarde internaionale, precum i alte dotari de top. Tenisul pentru copii contribuie la crearea disciplinei, dezvoltarea armonioasa a corpului i ofera mari satisfacii pentru cei mici. Echipa Daimon dispune de antrenori specializai in lucrul cu cei mici, iar copiii pot invaa secretele tenisului direct de la eroii lor. Centrul Daimon aduce periodic jucatori activi sau foti mari jucatori romani pentru o intalnire de neuitat cu micii invaacei care tocmai deprind tainele tenisului.

 

Newsletter