Home STIRI Theo Rose se căsătorește cu Anghel Damian. Ce planuri are pentru eveniment

Theo Rose se căsătorește cu Anghel Damian. Ce planuri are pentru eveniment

Theo Rose se căsătorește cu Anghel Damian. Ce planuri are pentru eveniment
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Marţi, 30.04.2024

Theo Rose și Anghel Damian, părinții micuțului Sasha, au hotărât să își unească destinele, atât civil, cât și religios. Ce planuri au artiștii pentru marele eveniment, cine le va cânta la nuntă și ce dezvăluiri au făcut despre relația armonioasă de care se bucură?

Theo Rose și Anghel Damian vor face marele pas și se vor căsători în fața Ofițerului Stării Civile și în fața Lui Dumnezeu. Cei doi au deja un copil, un băiețel superb pe nume Sasha, iar cântăreața a mărturisit public când va avea loc marele eveniment din viața lor și a oferit câteva detalii picante despre petrecere. Theo Rose și Anghel Damian sunt împreună din 2022.

Când va avea loc ceremonia în care Theo Rose își va uni destinele cu Anghel Damian?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Artista a mărturisit că, deși cei doi nu au vorbit în detaliu despre nuntă, au ajuns la un consens în ceea ce privește cununia civilă și religioasă, dar fără petrecere. Data încă nu este stabilită, iar artista susține că nu dorește să vorbească despre petrecere momentan, dar că intenționează să cheme foarte mulți oameni și vrea să se ocupe până în cel mai mic detaliu de eveniment.

Nici nu am vorbit despre nuntă. Ne logodim civil curând, dar nu știm când. Plănuim să ne logodim, după care să mergem la biserică, dar petrecerea nu știu când o dăm… Adică petrecerea va fi ceva separat de ritual”, a declarat cântăreața în podcastul „Mișto by Bursucul”.

Theo Rose și Anghel Damian nu au ales artiștii care le vor cânta la nuntă, un lucru este sigur: Horia Brenciu va face atmosferă!

Cântăreața s-a gândit la mai multe persoane în ceea ce privește distracția invitaților la nunta lor, însă nu știe pe cine să aleagă. Cu siguranță la marele eveniment din viața vedetei va cânta Horia Brenciu, iar cei doi urmează să se hotărască în ceea ce privește ceilalți artiști prezenți la marele eveniment. Din păcate, viitorii însurăței nu și-au ales încă nașii și sunt foarte dezorganizați în ceea ce privește acest aspect important din viața lor ca și cuplu.

„Petrecerea va fi cu lume. Ideea de petrecere e mult mai departe de noi. Vreau să invit la nuntă toți oamenii care știu că s-ar bucura pentru noi. Nu știu cine va cânta la nuntă, eu îl am pe Horia Brenciu care va fi invitat. Nici nu am vorbit despre nași, lucrurile sunt lipsite de organizare”, a declarat artista.

Cum a fost Theo Rose cerută în căsătorie de Anghel Damian?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Artista a fost cerută în căsătorie de iubitul ei cu un inel special pe care sunt gravate câteva versuri în limba franceză. În cadrul podcastului „Fain și simplu”, Theo Rose susținea: „Anghel mi-a făcut un cadou care pentru mine înseamnă mult și a venit într-un gest de ziua noastră, că noi ne serbăm la câteva ore distanță. Este un inel lat pe care sunt gravate niște versuri în limba franceză. Era însoțit de o cerere de a ne petrece restul vieții împreună”.

Artista mărturisește că Anghel Damian este un romantic incurabil și au fost momente în care gesturile tandre și pline de iubire au uimit-o. Anghel îi lăsa chiar mesaje de dragoste pe șervețele pe care ea le găsea întâmplător prin casă.

El mi-a scris mult timp pe șervețele pentru că nu găsea foi în casă și atunci scria pe șervețele înainte să plece la filmări, îmi lăsa acolo câte un mesaj de dragoste. Scria atât de mult mă iubește și cât de fascinat este de ce trăim doar lucruri frumoase. Le-am păstrat. Toate șervețelele sunt păstrate. Ferească Dumnezeu să rămânem vreodată în pană de hârtie sau altceva că avem… Am o pungă întreagă”, susținea cântăreața.

@mihaimorarofficial PRIMUL LOR PODCAST ÎMPREUNĂ: #TheoRose și #AnghelDamian vorbesc despre povestea lor de dragoste. Pentru că dragostea nu se explică, ea se trăiește. Cei doi vorbesc pentru prima oară despre cum s-au îndrăgostit și cum, într-un an de zile, viața lor s-a transformat fundamental. PREMIERA LIVE o poți vedea acum pe Youtube, pe canalul “Fain & Simplu” sau poți asculta episodul pe Spotify sau Apple Podcasts. ​Theo & Damian ne arată că atunci când sufletul îți arată calea, e crucial să nu deviezi de la drum. Descoperă povestea celor doi artiști care au avut curajul de a-și crea o iubire-liniște, indiferent de haosul din exterior. Pentru că, într-adevăr, iubirea are forța de a alchimiza două lumi și cariere atât de diferite și de a le aduce împreună, într-o singură familie. Câți copii își doresc în viitor și care sunt valorile îi ghidează în viața de familie, afli într-un nou episod în care vei simți dragostea în aer. 💫❤️ #mihaimorar #podcast #fainsisimplu ♬ sunet original - Mihai Morar

 

Artista a mărturisit în nenumărate rânduri că a fost fascinată încă din primele clipe în care l-a văzut pe Anghel Damian, de la castingul unde a participat, pentru că i s-a părut un bărbat foarte cald, elegant, s-a simțit bine în preajma lui, un bărbat superior, cu foarte mult potențial și care a tratat-o așa cum și-a dorit dintotdeauna să fie tratată.

Surse foto: facebook.comfacebook.com

Surse articol: spynews.roviva.ro

Newsletter