Home STIRI STIRI StartFoto: joc de fotografie pentru incepatori

StartFoto: joc de fotografie pentru incepatori

StartFoto: joc de fotografie pentru incepatori
Karena
De Karena
Joi, 11.08.2011
Banda Foto, promotorii creativitatii in fotografie, vin cu o noua provocare, de data asta pentru cei care de-abia au inceput sa mearga pe calea fotografiei.

StartFoto este un joc foto, menit sa aduca un plus de inovatie si creativitate in piata stagnanta a cursurilor de fotografie adresate incepatorilor in domeniu. La StartFoto, participantii vor invata fotografia, jucandu-se intr-un nou concept marca Banda Foto.

Fiecare participant va avea parte de o experienta unica si interactiva, fara hartii, cursuri, table, sali de curs si alte accesorii plictisitoare.


StartFoto este un joc adresat celor care vor sa afle ce inseamna fotografia si celor care isi doresc sa devina mai buni. Este gandit pentru incepatori. Singurele lucruri care vor fi prezente la joc vor fi organizatorii, participantii, pionii si zarurile. Un aparat de fotografiat este tot ceea ce participantii vor avea nevoie pentru a invata bazele fotografiei.


StartFoto va avea loc sambata, 20 august 2011, in Parcul Kiseleff, iar punctul de intalnire va fi in faa Muzeului Antipa, la ora 11:00.


Veniti alaturi de noi pentru a face impreuna primii pasi in arta fotografiei. Va asteptam cu o experiena unica, speram noi surprinzatoare, si desigur cu nelipsitele "cookies".


Taxa de participare: 17 lei.
Pentru a te inscrie la StartFoto acceseaza, http://www.bandafoto.ro/inscriere .
Pentru mai multe detalii scrie-ne pe contact@bandafoto.ro si intra pe www.bandafoto.ro

Newsletter