Home STIRI STIRI Sase noi magazine au fost inaugurate in Bucuresti Mall si Plaza Romania in 2017

Sase noi magazine au fost inaugurate in Bucuresti Mall si Plaza Romania in 2017

Sase noi magazine au fost inaugurate in Bucuresti Mall si Plaza Romania in 2017
Violeta Ieremie
Joi, 18.05.2017

dm drogerie markt, Hippoland si Nissa au completat mixul de chiriasi al Bucuresti Mall in decursul anului curent, iar la Plaza Romania, clientii isi pot face cumparaturile in noile magazine Triumph si dm drogerie markt si pot apela la o noua sucursala a Bancii Transilvania.

De la inceputul anului 2017 si pana in prezent, in Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania, s-au deschis magazinul pentru copii Hippoland, cu o suprafata de peste 700 metri patrati, magazinul german de cosmetice si bunuri de larg consum dm drogerie markt (aprox 300 mp) si Nissa, retailerul specializat in imbracaminte si accesorii pentru femei (cu peste 120 mp). Patiseria Paul a fost redeschisa, avand acum un nou concept, iar spatiile comerciale ocupate de retailerii Mango si Musette s-au extins, ajungand la peste 1300 de metri patrati, respectiv peste 200 metri patrati, iar Media Galaxy, retailer-ul de electronice si electrocasnice isi asteapta clientii intr-o formula modernizata.
magazin Nissa Bucuresti Mall

Cat despre Plaza Romania, in 2017 au fost inaugurate magazinul de lenjerie intima Triumph (57 mp), magazinul german de cosmetice si bunuri de larg consum dm drogerie markt (aprox 300 mp) si o sucursala a Bancii Transilvania (peste 70 mp). Locul de joaca Fun Planet (260 mp) si magazinul de pantofi si genti Il Passo (aprox 90 mp) au fost mutate si redeschise tot in cursul anului curent.
Despre Anchor Grup:
Prezent in Romania din 1997, Grupul Anchor este unul dintre cei mai puternici jucatori din sectorul dezvoltatorilor imobiliari, prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a dezvoltat in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din tara; centrul comercial Plaza Romania, care, alaturi de Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, a lansat conceptul de spatii mixte de servicii si a contribuit la dezvoltarea imobiliara a regiunii centru-vest din Bucuresti, InCity Residences, ansamblu rezidential premium, situat in centrul Capitalei si Plaza Romania Offices, primul spatiu de birouri ce ia nastere prin transformarea unei extensii a unui centru comercial. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro. Grupul continua activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.

Newsletter