Home STIRI STIRI Preparate fine si gustoase cu blenderul de mare viteza Ultrablend+ de la Tefal

Preparate fine si gustoase cu blenderul de mare viteza Ultrablend+ de la Tefal

Preparate fine si gustoase cu blenderul de mare viteza Ultrablend+ de la Tefal
Corina Naftanaila
Joi, 25.07.2019
Start the cooking marathon! Aduna-ti gasca, alege ingredientele si fii un Chef creativ!
Cu Ultrablend+ de la Tefal ai gata delicii numai bune de savurat: smoothie-uri, cocktail-uri, piureuri cremoase ori un desert parfumat pentru serile lungi de vara. In plus, pentru fiecare achizitie, cu blenderul de mare viteaza acumulezi puncte in Club Tefal.

6 programe automate si tehnologie Tripl'Ax Pro

Ai impartit task-urile? E simplu: nazdravanii tai se ocupa de micul dejun, iar el are idei apetisante pentru pranz. Si mai usor este atunci cand poti selecta unul dintre cele 5 programe automate de gatit: smoothie, supa, sorbet, macinare nuci si zdrobire gheata.
Asadar, ce te ademeneste astazi - crema de rosii cu busuioc proaspat, cel mai gustos piure de mazare sau poate un serbet aromat? Tu alegi, iar la final, printr-o simpla apasare de buton, programul automat de autocuratare este pregatit sa actioneze :)

Ultrablend+ are la baza tehnologia Tripl'Ax Pro care combina 3 actiuni complementare, prin 6 lame rezistente din inox. Este super rapid si obtii rezultate perfecte de mixare datorita motorului ultra puternic de 1500W cu 45.000 de rotatii pe minut. Astfel, ai texturi cu pana la de 15 ori mai fine in comparatie cu un blender obisnuit.

femeie in bucatarie

Sorbet cu zmeura pentru toti pofticiosii

Incanta-i pe ai tai cu un dulce racoritor! Recomandarea noastra - sorbet cu fructe pentru care ai nevoie de zmeura congelata, lapte si menta pentru decor. Adauga ingredientele, selecteaza programul presetat pentru sorbet si da-i preparatului un touch fresh.
Pssst... nu uita ca poti marunti gheata in cocktail-uri sofisticate, pentru momente de speciale in doi.
Now, it's your turn! So get ready for the tastiest summer delights! :)

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.tefal.ro, www.facebook.com/TefalRomania sau https://www.instagram.com/tefalromania/

Newsletter