Home STIRI STIRI Pandera iti propune o noua sugestie de cadou: gama de cosmetice Focallure

Pandera iti propune o noua sugestie de cadou: gama de cosmetice Focallure

Pandera iti propune o noua sugestie de cadou: gama de cosmetice Focallure
Andreea Baluteanu
Joi, 21.12.2017
Cu pasi repezi ne apropiem de sarbatori. Nu rata ocazia de a te rasfata cu un cadou pe masura atentiei pe care o acorzi produselor de makeup. De data aceasta Pandera ne ofera si o sugestie: produsele de marca Focallure.

Pentru cele care au intrat in contact cu lumea fantezista a makeup-ului, Focallure este deja cunoscut, Pentru cele care abia acum le descopera trebuie spus ca acest brand se remarca in principal prin echilibrarea preturilor. Calitatea acestora este indubitabila, cu preturi care incanta orice reprezentanta feminina. Mai mult decat atat, sunt produse premium, incluzand o gama larga a tipurilor de produse. In mare parte, astfel de cosmetice sunt de inspiratie pentru trendurile din Franta.

Astfel de cosmetice sunt mai rar de gasit. Iata de ce pandera.ro este o recomandare. Aici universul ustensilelor pentru machiaj precum si cosmeticele este in masura sa flateze orice doritoare. In ceea ce priveste gama Focallure, Pandera este unic importator.

Un rasfat feminin, ce nu se poate compara cu nimic altceva, cosmeticele sunt in egala masura si o necesitate. Ascund imperfectiuni, contureaza chipul cu trasaturile sale cele mai atragatoare, estompeaza luciul inestetic in timp ce alte trasaturi bine conturate vor iesi in evidenta. Pentru ca mai toate tipurile de cosmetice sunt de dorit, la Pandera se gasesc seturi complete cu cosmetice, toate de marca Focallure. Iata ce contine si de ce este o recomandare de la sine.

• Pentru ochi setul contine creion pentru sprancene, farduri, creion si rimel. Fiecare in parte isi are rostul si menirea de a scoate in evidenta ochii. Nu degeaba se spune ca acestia sunt oglinda sufletului.

Paleta de culori de la setul de farduri aduce varietatea tonurilor pamantii, potrivite oricarui tip de ten. Vei regasi si nuante inchise, chiar si negru, pentru a putea folosi diverse tehnici de makeup. Unele mate, unele pentru a crea umbre, altele stralucitoare si potrivite unui makeup de seara, o astfel de trusa este pe cat de compacta, pe atat de utila.
Mai mult decat atat, conturul ochilor, mascara cu efect 3D, un retus la linia sprancenelor inseamna rand pe rand atentie pentru cel mai mic detaliu. Pentru ca la final, imaginea sa fie aceea de perfectiune, de chip angelic.

• Pentru buze un ruj mat si unul lichid. Dupa bunul plac, dupa preferinte si dupa modul in care se asorteaza mai bine unei tinute si unei anume atitudini, un ruj poate fi mat sau stralucitor si in acest set le ai pe amandoua.

• Pentru ten o pudra si un blush. Ca punct final in realizarea unui makeup pudra va estompa unele zone lucioase, va cresa un make-up mai rezistent. Pentru un plus de culoare, blushul iti va fi de folos de asemenea. Vei arata plina de viata, cu o nota subtila de blush pe obraji.



Toate acestea ambalate intr-o cutie cadou sunt un cadou elegant si bine gandit. Orice femeie apreciaza o astfel de idee. Mai cu seama cand descopera si brandul, multumirea este cu atat mai mare cu cat calitatea acestora este recunoscuta. Sunt durabile, sunt prietenoase cu pielea si atat de accesibile!

Alte cosmetice Focallure, de la Pandera

Pentru ca se comporta excelent in timp, pe durata purtarii unui machiaj, cosmeticele de marca Focallure sunt de dorit. Asadar, Pandera aduce mai aproape de tine orice tine de lista complete a produselor pe care le folosesti de zi cu zi. Fondul de ten Skin Evoution este perfect pentru cele care nu isi doresc sa isi incarce tenul. De fapt acesta aduce o nota de prospetime, ascunde imperfectiunile, insa lasa pielea sa respire si nu creeaza, din fericire, efectul de masca.



La capitolul rujuri Focallure, in cadrul paginii pandera.ro troneaza o colectie vasta. Descopera rujurile rezistente la apa si transfer, care nu se sterg prea repede cat sa incomodeze cu retusul frecvent necesar. Sau cele mate, gloss-uri cu efect stralucitor si perfecte pentru party-urile ce vor urma in aceasta perioada. Cireasa de pe tort aici este rujul cu efect de rezistenta la apa, lights out, un nume pe cat de sugestiv pe atat de definitoriu pentru stralucirea la maximul de potential. Odata aplicat, acesta aduce un look glamour.

Focallure au fost create tocmai pentru a cinsti cum se cuvine cosmeticele; rolul lor este de a contura feminitatea in trasaturile sale care ies in evidenta de la prima vedere si anume chipul. Asadar, sunt menite sa fie accesibile pentru ca orice femeie sa poata avea parte de un astfel de rasfat. Acum, numai la Pandera, produsele Focallure sunt in asteptarea posesoarelor fericite care sa aiba parte de calitate si pret imbatabil.

Newsletter