Home STIRI STIRI Oana Sarbu crede in tinerete fara batranete

Oana Sarbu crede in tinerete fara batranete

Oana Sarbu crede in tinerete fara batranete
Raluca Cristea
Luni, 08.04.2013
Bucuresti, 15 martie 2013 - Joi a avut loc lansarea cartii Terapia Gerson, publicata de editura Litera. Eevenimentul a fost sustinut de Nomasvello Romania si a avut-o gazda pe Oana Sarbu. Aceasta a marturisit presei ca este foarte atenta la dieta intregii familii.
"Am grija sa imi hranesc familia sanatos, si mai ales sunt atenta la dieta baietelului meu. Sunt deschisa pentru orice alternativa naturala care sa ma ajute sa imi mentin un echilibru interior. Terapia Gersona poate fi o solutie pentru bolile secolului nostru. Daca ai grija ce mananci tineretea fara batranete poate sa fie mai mult decat un mit, poate fi adevarul pe care il vezi in fiecare zi in oglinda." a spus vedeta.

Nomasvello Romania sustine un stil de viata echilibrat

Nomasvello Romania sustine frumusetea, atat cea exterioara cat si cea interioara, si promoveaza un stil de viata sanatos prin realizarea de parteneriate precum cel cu Editura Litera.

"Ne dorim ca femeile din Romania sa aiba acces la cele mai revolutionare tratamente de infrumusetare, prin intermediul centrelor Nomasvello, dar si la cele mai noi informatii legate de un stil de viata sanatos. Clientele noastre stiu sa isi intretina un tonus remarcabil, iar noi ne bucuram sa ne implicam in evenimente ce promoveaza o viata sanatoasa" a declarat managerul Nomasvello Romania, Dana Vlascianu


Terapia Gerson - cea mai buna metoda pentru oricine a spus vreodata "Vreau sa ma fac bine."

Medicina moderna a facut progrese imense. Cu toate acestea, nu a reusit sa invinga cancerul, boala nemiloasa care face milioane de victime in fiecare an, la nivel mondial. Si totusi, dr. Max Gerson ne-a oferit o raza de speranta, prin terapia alternativa care ii poarta numele.

Afla din carte:
cum sa invingi cancerul schimband chimia organismului;
cum sa prepari sucuri prin tehnici speciale, pentru a le maximiza puterea de vindecare;
cum sa scapi de alergii, obezitate, hipertensiune si alte boli;
ce suplimente intaresc sistemul imunitar.

 

Nomasvello

NoMasVello este liderul mondial specializat in tratamente cosmetice cu lumina intens pulsata (IPL) si francizorul numarul unu in centre de epilare definitiva si terapii faciale cu IPL din Europa. Reteaua NoMasVello numara la nivel mondial peste 1200 de centre de infrumusetare si un milion de clienti in14 tari, atat din Europa cat si din America.

Editura Litera

Intr-o lume care a uitat sa (mai) citeasca, Editura Litera are curajul sa puna un pariu cu fiecare dintre noi.
Care sunt argumentele sale? O oferta editoriala pentru toate gusturile si pentru toate nivelurile de pregatire. De la fictiune, istorie, bestseller international si ghiduri turistice, pana la carti pentru copii, dictionare si auxiliare de limbi straine, enciclopedii si atlase. O calitate ireprosabila a tiparului. O selectie riguroasa, facuta de specialisti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipa tanara, formata din profesionisti cu experienta in domeniu. Oameni care pun mare pret pe cartea-obiect. O comoara de citit, de inteles, de facut si de primit cadou, de lasat mostenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevarat. Adica toate cate au fost uitate. Si regasite. Te regasesti in cartile Editurii Litera. Pentru ca inseamna cultura. Nu maculatura.

Tu ai incercat sau ai vrea sa incerci sa respecti principiile Terapiei Gerson?

Newsletter