Home STIRI STIRI Oana Roman a imbracat in premiera rochia de mireasa!

Oana Roman a imbracat in premiera rochia de mireasa!

Oana Roman a imbracat in premiera rochia de mireasa!
Raluca Cristea
Miercuri, 20.02.2013
Aparitie inedita la Expo Ideal Mariaj: Oana Roman a imbracat in premiera rochia de mireasa! Oana a marcat ziua iubirii intr-o maniera cu totul inedita: pe 14 februarie, prezentatoarea emisiunii „Drept la tinta" de la Kanal D a imbracat rochia de mireasa pentru prima data in viata.

 

Totusi, nu a spus „da" niciunui pretendent, deocamdata, ci a acceptat sa joace rolul miresei doar de dragul organizatorilor targului anual de nunti Expo Ideal Mariaj, care au invitat-o sa defileze pe podiumul de moda.
„Pentru mine a fost o experienta neobisnuita, pentru ca a fost prima oara in viata cand am purtat o rochie de mireasa. Initial, am avut emotii, dar cred ca, pana la urma, am facut fata aparitiei pe podium. Rochia a fost foarte frumoasa si m-am simtit confortabil in ea. Le multumesc organizatorilor pentru faptul ca m-au invitat", a declarat Oana Roman.


Oana a purtat o creatie Nanette, realizata special pentru ea.


Intrebata daca nu a avut cumva superstitii legate de faptul ca a imbracat rochia de mireasa inainte de a se casatori, Oana a spus: „Nu, nu m-am gandit la asta. Nu am superstitii de genul acesta si, in general, nu ma las influentata de superstitii". 
oana roman rochie de mireasa

 

Ce parere ai despre aparitia inedita a Oanei Roman? Ii sta bine sau trebuia sa aleaga alt model de rochie de mireasa?

Newsletter