Home STIRI STIRI Noutate de primavara in Bucuresti Mall: magazinul brandului romanesc Anna Cori

Noutate de primavara in Bucuresti Mall: magazinul brandului romanesc Anna Cori

Noutate de primavara in Bucuresti Mall: magazinul brandului romanesc Anna Cori
Alexa Galgau
Joi, 18.05.2017

Incepand din 19 mai, Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania, gazduieste un nou magazin destinat fashionistelor: concept store-ul brandului romanesc de incaltaminte si marochinarie ANNA CORI.

Cu o suprafata de 115 mp, magazinul modern si elegant situat la parter introduce clientii in universul sofisticat al pantofilor si gentilor ANNA CORI si ofera solutii pentru toate tipurile de tinute: de business, de sport sau casual.  

Noul magazin este cea de-a 31-a unitate detinuta sub brandul ANNA CORI. Clientii vor putea descoperi aici colectia de primavara - vara 2017 a brandului si vor putea beneficia de o reducere cu 20% a preturilor la toate produsele acesteia. Reducerea este valabila in primele 3 zile de la deschidere. 
 
geanta si pantofi magazin Anna Cori 
 
Anul acesta, Fabrica de incaltaminte si marochinarie DENIS, creatoarea brand-ului ANNA CORI, aniverseaza douazeci si sapte de ani de prezenta pe piata industriei de profil din Romania, iar inaugurarea magazinului din Bucuresti Mall vine ca o incununare a succesului pe care producatorul roman l-a avut in toti acesti ani. 
 
 magazin incaltaminte si marochinarie Anna Cori
 
Despre Bucuresti Mall:
 
Bucuresti Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania, deschis in septembrie 1999. Inca de la lansare, Bucuresti Mall a redefinit experientele urbane ale publicului si a deschis noi drumuri in materie de moda si entertainment. 
 
Recent, Bucuresti Mall a trecut printr-un amplu proces de renovare si modernizare, prin care si-a reconfigurat spatiile si a implementat un design atractiv si modern atat in interior, cat si la exterior, pentru a ramane una dintre destinatiile de shopping preferate ale bucurestenilor. Centrul isi surprinde in continuare clientele fashioniste printr-un mix de branduri: unele consacrate, altele, in ton cu ultimele tendinte, la care se adauga cele care pot fi gasite in mod exclusiv in acest centru comercial.
 
In prezent, mall-ul gazduieste cafenele moderne, magazine elegante, o zona de food court pentru toate gusturile si cinematograf. Holloywood Multiplex continua sa ofere clientilor experiente in premiera, asa cum a facut-o de la infiintarea sa, in 2000, in 10 sali moderne ti echipate cu cea mai noua tehnologie. 
De asemenea, evenimentele organizate periodic in mall atrag de la fashionistas pana la cinefili si familii cu copii, cu promisiunea ca toti vor trai experienta completa de shopping, distractie si socializare. 

Newsletter