Home STIRI STIRI Manequeen iti deschide noi orizonturi

Manequeen iti deschide noi orizonturi

Manequeen iti deschide noi orizonturi
Alexandra Ion
Miercuri, 04.11.2015
Revolutionar in mediul online, Manequeen este cel mai bine pregatit studio de videochat din Romania, cu o experienta de peste 7 ani de zile in aceasta industrie.

Este locul unde te poti baza mereu pe profesionalism, experienta, seriozitate, confort si incredere. Creat pentru femei, studioul de videochat Manequeen este ceea ce se poate defini prin orizont fantastic si viitor stralucit. Este o promisiune pe care o respecta mereu cei din cadrul Manequeen.

„Fiecare model are parte de atentie deosebita, de instructaj de calitate, profesionalism si dinamism in ceea ce face", afirma cu incredere fondatorii acestui studio de videochat. „Tot ceea ce trebuie sa detina o fata sau o femeie care doreste sa colaboreze cu noi este incredere, dorinta de reusita si perspectiva noua pentru viitor" - au fost cuvintele care au marcat debutul studioului.

Manequeen imbratiseaza cu incredere fiecare model de videochat

Primul pas al unei femei in cadrul studioului de videochat trebuie sa fie ferm si definit de incredere. Doar asa se asigura reusita, asa se asigura colaborarea de succes si castigul pe masura. Sistemul de plata este mai mult decat un venit lunar, iar ceea ce se defineste prin program de lucru fix nu se impune. La fel cum ai libertate la cumparaturi, la fel ai libertate si in privinta modului de alegere al programului de munca.

Increderea unui model de videochat este rasplatita si nu numai. Confidentialitatea, respectul si fidelitatea sunt atuuri importante ale studioului de videochat, astfel incat cele care pasesc pragul Manequeen sa fie intampinate cu bratele deschise. Pentru un job in videochat se cauta fete si femei cu pasiuni comune, cu valori unice, cu personalitati inedite, tocmai pentru a fi diversitate in unitate. Ca un bonus de fidelitate pentru activitatea modelelor de videochat, Manequeen promite si se tine de cuvant cu plati integrale, fara nici o zi de intarziere. In acest mod, modelele de videochat care lucreaza pentru Manequeen se pot bucura de relaxare in timpul liber, de cumparaturi si de clipe de sarbatoare impreuna cu prietenii si familia.

Seriozitatea descrie valoarea studioului

Studioul de videochat Manequeen isi desfasoara activitatea 100% legal, ceea ce inseamna ca fiecare model de videochat semneaza un contract de colaborare. In baza acestui contract sunt stipulate obligatiile si responsabilitatile angajatorului, dar si ale colaboratorului. Nicicand nu este un pas gresit de a opta pentru un astfel de loc de munca. Calitatea de a fi serios in domeniul pe care esti nisat este cel mai mare avantaj al unui studio de videochat, cum este si Manequeen. Seriozitatea este o calitate care este mai rar intalnita la diverse companii sau diversi angajatori, incat tot ce trebuie sa faci este sa te decizi asupra viitorului tau si sa optezi pentru un program lejer de munca in cadrul studioului.

Femeile care au ajuns sa delimiteze pragul videochat-ului sunt femei pline de entuziasm, femei care au o tinta clara asupra viitorului si, implicit, fac parte dintr-o echipa eficienta, o clasa de elita a femeilor cu buna stare. Manequeen este locul in care femeile aleg sa vina pentru a se simti rasfatate, admirate, complimentate si tratate regeste, iar luxul vietii sa nu mai depinda de nimic altceva.

Newsletter