Home STIRI STIRI Here comes THE DRESS! Exclusive Bridal Sale la Bien Savvy

Here comes THE DRESS! Exclusive Bridal Sale la Bien Savvy

Here comes THE DRESS! Exclusive Bridal Sale la Bien Savvy
Karena
De Karena
Marţi, 11.10.2011
"Here comes THE DRESS! Exclusive Bridal Sale" este evenimentul cu care trebuie sa inceapa pregatirile pentru nunta ta.

Cand?

 Miercuri, 26 octombrie, intre orele 08.00 si 20.00, Bien Savvy te invita la Atelierul Bien Savvy pentru un eveniment de sale unic dedicat viitoarelor mirese.

Unde?

Daca ti-ai imaginat rochia ta de mireasa ani de zile, daca ai visat la ea cu ochii deschisi, sau daca intrebarea "Vrei sa fii sotia mea?" te-a luat prin surprindere -Here comes THE DRESS! by Bien Savvy iti va implini visul si te va ajuta sa fii cea mai frumoasa mireasa.
Vino la Here Comes THE DRESS! Exclusive Bridal Sale sa iti gasesti Rochia Perfecta. Vor fi 12 ore de shopping, peste 300 de rochii, discounturi de pana la 70%.

Cine?

Te vor astepta colectiile Bien Savvy, La Sposa si Atelier Diagonal, cu zeci de modele Sirena, Ball Gown, A-line, Princess, Empire sau Avangarde din cele mai fine materiale, impodobite cu cristale Swarovski si accesorizate pretios. Mixuri fatale de dantela Chantilly, matase, tulle, duchesse satin, brocard, shantung in croiuri spectaculoase, caracterizate prin eleganta, rafinanament si senzualitate.
Ziua de 26 octombrie trebuie trecuta in agendele tuturor mireselor aflate in cautarea Rochiei Perfecte pentru cea mai importanta si speciala zi din viata lor.

 invitatie Bien Savvy
Urmatorul articol
Tinute de nunta in 2023
Newsletter