Home STIRI O femeie a pus Internetul pe jar dupa ce a purtat alb la nunta surorii sale

O femeie a pus Internetul pe jar dupa ce a purtat alb la nunta surorii sale

O femeie a pus Internetul pe jar dupa ce a purtat alb la nunta surorii sale
Mariana Voinea
De Mariana Voinea
Joi, 04.04.2024

O femeie a mărturisit că la nunta surorii ei, care necesita o ținută formală, a decis să poarte pantaloni negri și cămașă albă, lucru care a înfuriat-o la culme pe mireasă, care nici acum nu s-a împăcat cu sora ei.

Una din cele mai nepotrivite ținute pentru o nuntă este una care conține alb. Nimeni nu ar trebui să eclipseze mireasa, nici măcar sora acesteia, iar cel mai bine a simțit acest lucru o femeie care a avut neplăcuta surpriză ca la propria nuntă, sora ei, pe care o iubește nespus, să se prezinte îmbrăcată într-o ținută formată din cămașă albă și pantaloni negri. Femeia în vârstă de 27 de ani a ales să îmbrace culoarea albă la nunta surorii ei în vârstă de 32 de ani, având în vedere că era impus un dress code formal.

„Nu am vrut să îmi supăr sora, am crezut că nu are nicio problemă cu felul în care mă îmbrac”

Într-o postare distribuită pe site-ul Reddit, femeia în vârstă de 27 de ani a menționat faptul că la nunta surorii ei codul vestimentar era unul formal, așa că a decis să poarte o cămașă albă și pantaloni negri la eveniment, la fel ca majoritatea bărbaților. Deși a recunoscut că știe că femeile nu trebuie să îmbrace culoarea alb la o nuntă, din respect pentru mireasă, ea nu s-a gândit nicio clipă că ar încălca vreo regulă, mai ales că nu purta o rochie.

Sora mea s-a enervat pe mine și nu mi-a mai vorbit de la nunta ei. Mi-a spus că am furat toată atenția nuntașilor și am atras-o asupra mea, dar nu am ieșit deloc în evidență. Eu una nu mă simt vinovată, pentru că purtam o cămașă simplă și pantaloni negri. Nu am vrut să o supăr, am crezut că sora mea va înțelege, pentru că era vorba doar de o cămașă albă și pantaloni negri, m-am îmbrăcat la fel ca bărbații”, mărturisește sora miresei.

„Nimeni nu se uită mai atent la o femeie îmbrăcată în cămașă albă și pantaloni negri decât la mireasă”

femeie costum barbat

Comentatorii au fost în mare măsură împărțiți în privința acestei chestiuni, unii chiar sugerând faptul că mireasa a fost supărată pe sora ei pentru că era îmbrăcată ca un bărbat.

Nimeni nu se uită mai atent la o femeie îmbrăcată într-o cămașă albă și pantaloni negri decât la mireasa. Cu toate acestea, ai purtat alb, iar la o nuntă nu este permis unei femei”, i-a scris cineva în comentarii.

„Sora ta se aștepta, evident, să te vadă îmbrăcată într-o rochie sau cel puțin într-un costum formal elegant și tu nu te-ai conformat”, îi sugerează altcineva în comentarii.

Mi se pare ciudat că nu i-ai spus surorii tale cum te vei îmbrăca la nunta ei, nu sunteți atât de apropiate, bănuiesc, nu-i așa?”, a comentat o altă persoană.

Faptul că sora ta nu mai vorbește de atât de mult timp cu tine și nici nu ați discutat în prealabil cum o să te îmbraci cred că este vorba de o problemă mult mai profundă aici”, îi scrie un alt comentator.

Sincer, la cum ai descris ținuta, pantaloni negri și o cămașă albă, e ca și cum te-ai fi îmbrăcat ca ospătarii, pentru că bărbații la un astfel de eveniment cu ținute formale ar purta o jachetă și un costum”, îi sugerează altcineva.

Uneori, o ținută formală pentru femei înseamnă o rochie lungă din satin până la glezne sau o rochie strălucitoare, așa că mai mult ca sigur cămașa albă pe care ai ales-o nu a fost singura problemă care a deranjat-o pe sora ta, nu ținuta ta, ci așteptările surorii tale au fost spulberate”, i-a oferit altcineva un sfat în comentarii.

Cât de mult a greșit femeia care s-a îmbrăcat în acest mod la nunta surorii ei și cât de mult a exagerat mireasa, supărându-se atât de grav pe sora ei?

Surse foto: pexels.compexels.com

Surse articol: people.com

Newsletter