Home STIRI STIRI Ghid de cumparare: Ceaiuri de slabit

Ghid de cumparare: Ceaiuri de slabit

Ghid de cumparare: Ceaiuri de slabit
Corina Naftanaila
Joi, 01.07.2021
Iti doresti sa scapi de cateva kilograme in plus care iti dau batai de cap de la o vreme, insa nu ai timp de sala si nici nu vrei sa incerci acele diete care promit minuni ce nu se mai intampla? In acest caz este momentul sa incerci ceaiuri de slabit, pe baza de ingrediente naturale si benefice pentru sanatate si care in acelasi timp au si un gust placut, astfel incat momentul in care trebuie sa bei aceasta licoare sa nu se transforme intr-o corvoada.

Contrar unor voci care sustin ca ceaiurile de slabit nu fac bine, este dovedit de mult timp deja ca acestea ajuta la arderea grasimilor prin accelerarea metabolismului, ajutand la atingerea greutatii dorite. Exista multe tipuri de ceaiuri de slabit fiecare cu efectele lor benefice asupra siluetei si sanatatii. Sunt ceaiuri naturale care si-au dovedit calitatile.

ceai de slabit

Avantajele ceaiurilor pentru slabit

Primul si cel mai important beneficiu al ceaiurilor de slabit este ca te ajuta sa topesti kilogramele in plus datorita unor ingrediente din care sunt facute. Musetelul, galbenelele, menta, ceaiul verde, lemongrass, ghimbirul sau planta de Senna sunt doar cateva dintre plantele care intra in compozitia ceaiurilor de slabit si despre care este stiut faptul ca ajuta la pierderea in greutate.

Un alt avantaj este acela ca ceaiurile de slabit accelereaza metabolismul lucru ce duce la arderea grasimilor. Pe langa faptul ca ceaiul de slabit este potrivit pentru pierderea in greutate, prezenta antioxidantilor si aminoacizilor in compozitie ajuta la combaterea radicalilor liberi, protejand astfel celulele, ceea ce inseamna ca semnele imbatranirii nu vor aparea foarte repede.
Cei doi compusi care ofera eficienta ceaiului de slabit sunt polifenolul si cofeina. Polifenolii constitutivi elimina amenintarea productiei excesive de trigliceride in organism prin activarea unei anumite enzime care dizolva trigliceridele in exces. Aceasta reactie ajuta la indepartarea grasimii din organism. Si nu in ultimul rand, datorita compozitiei sale pe baza de plante naturale ceaiul de slabit este bun si pentru ca protejeaza organismul de o serie de boli, unele dintre acestea fiind chiar si bolile degenerative.

Cum este corect sa consumi ceaiul pentru slabit

Pentru a fi eficient si a te bucura cat mai rapid de efectele unui ceai de slabit de la Planteco, va trebui sa respecti ceea ce scrie pe ambalajul produsului pe care alegi sa il consumi. Nu va trebui sa bei o cantitate mai mare decat cea indicata in speranta ca rezultatele vor aparea rapid, pentru ca exista riscul aparitiei unor complicatii severe. In acelasi timp, consumul de ceai pentru slabit se face pentru o anumita perioada, cu pauze intre administrari. Pentru a te bucura cat mai rapid de rezultate, va trebui sa combini consumul de ceai pentru slabit cu un stil de viata sanatos.

Newsletter