Home STIRI STIRI eAdvertising - importanta marketing-ului digital

eAdvertising - importanta marketing-ului digital

eAdvertising - importanta marketing-ului digital
Corina Naftanaila
Vineri, 12.03.2021
Digitalizarea este rezultatul inovatiilor din domeniul tehnologiei. Aproape toate serviciile s-au mutat in online si afacerile isi desfasoara o mare parte din activitate astfel, iar firma eAdvertising stie acest lucru si l-a anticipat de aproximativ 10 ani. Pandemia a scos cel mai bine in evidenta importanta internetului si a device-urilor avansate care au permis comunicarea cu cei dragi si achizitiile anumitor lucruri indispensabile.
Online-ul este de baza, desi generatia de tineri este mai atrasa de aceasta metoda de cautare sau de shopping online. Pandemia insa a subliniat si nevoia de adaptare la acest nou context. Online-ul castiga detasat si in ceea ce priveste orice alta metoda de promovare.

Marketing-ul digital - de ce este important

eAdvertising este compania care se ocupa de marketing digital si de optimizare seo pentru site-urile din domeniul evenimentelor. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, echipa este formata din departamente diferite, iar toate lucreaza pentru a aduce firma ta pe primele locuri. Este formata dintr-un complex de servicii care lucreaza impreuna ca un motor functional, care da randament la nivel maxim: tehnici white seo aplicate, articole in presa, web development.

Echipa SEO se pliaza pe nevoile si publicul tinta al clientilor, astfel incat obiectivele de vanzare sa fie atinse. De altfel SEO rescrie in ultimii ani o altfel de tendinta a promovarii. Vorbim despre search engine optimisation, ceea ce in sens larg se refera la indexarea prin cuvinte cheie de interes. Oricine isi doreste sa apara pe primele pagini de cautare in Google, nu-i asa?

angajat care scrie pe laptop

Sa intelegem tendintele publicului. Esti in plin proces de organizare a unuia dintre cele mai importante evenimente din viata ta, nunta. Cauti online ce restrictii sunt aplicate la ora actuala, unde gasesti un restaurant pe placul tau, de unde sa cumperi tinuta etc. Rezultatele generate de Google sunt in ordinea relevantei pentru tine, in functie de cuvintele cheie tastate. Iar pe primele pozitii sunt cei care isi promoveaza serviciile si isi cauta publicul tinta acolo unde stiu ca este potential, adica online.

Cauta o astfel de agentie, care te propulseaza pe primele pozitii in motorul de cautare si vei fi in vizorul publicului, castigand potentiali clienti mai mult decat ai face-o prin orice alta metoda. Iata, deci cum te ajuta eAdvertising.

Servicii de top pentru firme care ajung in top

Marketingul digital este un tool folosit de toate companiile, firmele mici sau mijlocii care isi doresc vizibilitate online. Este o necesitate a zilelor noastre. Tu poti fi unul dintre cei mai buni din domeniu, dar cata lume stie acest lucru despre tine? Dintotdeauna a fost o lupta acerba pe piata competitiei si in acest proces nu este nimic nou, cu exceptia faptului ca aceasta competitie este mai mult in mediul online.

Cautam online, rezervam online, cumparam online si totul in cateva click-uri. Aici este marea sansa a unui prestator de servicii sau produse sa isi expuna brandul. Si nu oricum, ci prin metode complexe. eAdvertising propune strategii complexe, ce includ tehnici SEO, parte tehnica on page si off page, precum si aparitii in presa, in unele dintre cele mai bune trusturi nationale.

Vizibilitatea in mediul online inseamna prosperitate, iar eAdvertising obtine acest lucru pentru clientii sai, prin SEO. Afla mai multe despre acest domeniu din pagina oficiala. Sub deviza „.generating top results", eAdvertising isi propune sa te aduca in topul celor mai buni din domeniul tau.

 

Newsletter