Home STIRI STIRI Dichisar se muta in Timpuri Noi!

Dichisar se muta in Timpuri Noi!

Dichisar se muta in Timpuri Noi!
Andreea Baluteanu
Miercuri, 04.10.2017
#Dichisar de Toamna se intampla in weekend-ul 14-15 Octombrie, 10:00-20:00, la Timpuri Noi Square in noul sediu Impact Hub Bucuresti (cladirea 2, et.1, Splaiul Unirii 165). Vin 2 zile de fun, food & shopping alternativ, alaturi de cei mai buni creatori de pe Breslo!
INTRARE GRATUITA | Eveniment Facebook >> https://bit.ly/dichisar-timpuri-noi

#Dichisar se intoarce! Dupa 6 luni in care am avut timp suficient sa ni se faca foarte, foarte dor, ne regasim pe 14-15 octombrie la timpuri Noi Square, intr-un spatiu nou si cu totul aparte in Bucuresti, ce va gazdui de acum inainte Impact Hub Bucuresti si atmosfera de care ne-am indragostit cu totii la #Dichisar.

dicisar

Ca sa ne simtim ca acasa, ii aducem cu noi pe toti cei ce ne-au fost alaturi de la inceput, oameni #misto care vin la pachet cu povestile si talentul lor. Ei sunt cei ce au crezut in #Dichisar de la inceput, si-au convins toti prietenii sa ne descopere, au zambit cald si deschis fiecarui nou venit, au setat standardele si ne-au dat curaj sa credem si noi in Dichisar la fel de mult ca ei. Urmariti evenimentul Facebook pentru a le descoperi povestile si invitati-va toate prietenele - e party de casa noua! Eveniment Facebook >> https://bit.ly/dichisar-timpuri-noi5 motive sa nu ratezi editia #Dichisar de Toamna

dichisar

5 motive sa nu ratezi editia #Dichisar de Toamna

1. ATMOSFERA | Daca nu ai mai fost pana acum la #Dichisar, ti se vor reseta standardele. E targul pe care-l vei compara cu toate cele ce vor urma.

dichisar 2017

2. BRUNCH & COFFEE | Scuza perfecta sa-ti scoti prietenele din casa. Coftale tine barul sus, acompaniat de creatori de prajituri, macaroons, tarte si alte delicii artizanale fara rusine.

dichisar

 dichisar prajiuri  dichisar cafea

3. PRODUSELE | Funky, alternative, cu suflet, mesaj si misiune. Pentru prietena ce mai buna, sora, mama, bunica, sefa, colega de birou. i mai ales pentru tine.

 produse dichisar  produse dichisar

4. EXPOZANTII | Oameni #misto, talentati si cu picioarele pe pamant. Daca ai nevoie de o injectie de pasiune, aici e locul. Vino devreme, sa ai timp de vorba.

 dichisar expozitie  dichisar ezpozirie

5. TOMBOLA CU MULTUMIM | Peste 60 de premii pentru cei ce cumpara de la #Dichisar, donate de designerii prezenti. Cui nu-i plac cadourile?

dichisar

14-15 Octombrie, pe muzica buna, la o cafea adevarata si un cheesecake cu afine, sa ne vindece de astenie. Eveniment Facebook >> https://bit.ly/dichisar-timpuri-noi

dichisar timpuri noi

Despre seria de evenimente #Dichisar


Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului bucurestean ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati intr-un loc fun si relaxat. #Dichisar este construit in jurul unui numar limitat de designeri tineri foarte atent selectionati + activitati extra din zona beauty&lifestyle.

Despre organizatori - Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu peste 185 000 de membri iubitori de design romanesc, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. In 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 230 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Cu sprijinul

Magic FM Romania , UnicaOnline , Revista AVANTAJE

Si suportul media

Jurnalul National, evz.ro SUB25, Modernism Punct Ro, IQads, FEEDER.ro, Urban.ro, anyplace.ro online magazine, Bucharest City App, Orasul Meu, Revista Bulevard, Mixtopia, 9AM.ro, COOPerativa Urbana, Historia, getlokal.ro, gratuitor.ro , VinSiEu.ro - Evenimente din Romania, Metropotam Revista BABY, Qbebe, UrbanKid.ro, Centrul de Parenting, Blog in Tandem, Si Blondele Gandesc DivaHair.ro, Kudika.ro, FEMEI IN AFACERI, Garbo.ro, Karena, FeteleStiu.ro, Tonica, ViitoareMireasa, Catchy, clickpentrufemei, Eva.ro, femina.ro, Lyla.ro, All that beauty things

 

Newsletter