Home STIRI STIRI Cum sa faci smart shopping si sa te bucuri de tinute ale brandurilor celebre

Cum sa faci smart shopping si sa te bucuri de tinute ale brandurilor celebre

Cum sa faci smart shopping si sa te bucuri de tinute ale brandurilor celebre
Ana Munteanu
Marţi, 29.05.2018
Orice femeie se poate declara o impatimita de shopping. Nu este un mit, nu este o exagerare ci pur si simplu prin firea sa complexa o femeie isi doreste sa aiba infinite optiuni, iar in materie de imbracaminte sa se bucure de tot felul de combinatii.
Bugetul sau lipsa de spatiu de a aduna atat de multe haine pe cat si-ar dori, trendurile schimbatoare le poate face pe femei sa fie mai cumpatate. Asta, insa nu trebuie sa insemne o limitare. Iata asadar cum in acest peisaj, outleturile au inceput sa fie alternativa tot mai apreciata.

Ce sunt outleturile?
Povestea acestor tipuri de magazine nu mai este o necunoscuta sau o noutate pe piata de profil. Sunt un concept international, preluat si se refera la magazinele ce sunt specializate pe nisa de articole iesite din linia de fabricare. Sunt fie vechi colectii, extraproductia, marimi unice ce sunt oferite spre vanzare la un pret mai accesibil, pentru a nu fi considerate o pierdere.
De specificat ca un outlet exclude ideea de folosit, de articole vestimentare cu defecte. Nu are nicio legatura cu magazine de tip second hand spre exemplu, ba dimpotriva articolele vestimentare ce sunt stocul unui outlet este nou, unic si poarta semnaturi ale marilor branduri. Marimile nu pot fi reproduse, comandate din nou, deci cei care aleg un articol vestimentar de aici ai deja si garantia ca nu sunt alte sute la fel sau serii de produse cu marimi diverse.
In afara tarii outleturile sunt populare de ani de zile. De fapt in America a si pornit acest trend. In trecut, ideea de outlet insemna un mic magazin al unei fabrici, unde numai angajatii aveau acces si parte de preturi bonus. In timp insa, acest concept s-a extins catre acele produse cu mici defecte sau cele care ramaneau la final de sezon. Iata ca la ora actuala un outlet aduna imbracaminte de la mari branduri fara defect, cu o calitate absoluta.

 


Ce trebuie sa stii daca cumperi din outlet
Pe masura ce oamenii au inteles foarte bine cum sta treaba cu un outlet, au si inceput sa aprecieze aceasta nisa la adevarata valoare. Magazine precum thebagshop.ro de profil outlet au inceput sa isi extinda activitatea si in mediul online, devenind mai usor de accesat ca oricand. Practic acestea sunt magazine ravnite pentru ca ofera un pret accesibil la articole vestimentare de branduri bine cotate.
Ce trebuie sa stii despre achizitiile din cadrul unui outlet
In primul rand ca ai parte de diversitate. Poti regasi haine de la Liu Jo, I Am, Cubus, Essenza, Guess si multe altele. Asadar daca vei fi in cautare de o tinuta, te poti rasfata cu tot felul de articole de la brand-uri diverse.
Cumperi cu incredere privind calitatea. In orice caz, ca in orice alt magazin pe nisa de articole vestimentare poti returna un produs. Practic nu te conditioneaza cu nimic faptul ca este un outlet, ci vei avea parte de aceleasi drepturi de cumparator. Asadar, te poti astepta sa gasesti si oferte speciale, reduceri de pret sau lichidari de stoc si intr-un magazin de tip outlet.
Cum iti dai seama ca sunt produse originale asa cum de altfel se si mentioneaza? Un ochi de cunoscator nu are cum sa rateze atentia la detalii. Este vorba de calitatea materialelor si a cusaturilor, de linia perfecta a acestora. Merita de verificat eticheta, detalii despre compozitie si desigur celebrul logo specific.
Avantajul pe care il are orice femeie cand vine vorba de achizitiile din cadrul unui outlet sunt si un bun motiv de continuitate in domeniu. Publicul si-a dat seama ca preturile sunt mai accesibile si pare greu de refuzat o astfel de oferta. Tine de rafinamentul in materie de gust, preferinte de stil insa si de nevoia de a purta ceva calitativ. Cand toate acestea se combina, rezulta o preferinta pentru astfel de magazine.
Cei care trec pragul unui outlet repeta experienta. Isi gasesc un loc special din care isi doresc sa mai achizitioneze pentru a se bucura de brandurile ce incanta o lume intreaga. Se numeste o maniera de a face smart shopping ce aduce beneficii si face ca experienta cumparaturilor sa fie mai satisfacatoare ca oricand.

 

Newsletter