Home STIRI STIRI Cum poti sa iti achizitionezi echipamente de ski la preturi avantajoase?

Cum poti sa iti achizitionezi echipamente de ski la preturi avantajoase?

Cum poti sa iti achizitionezi echipamente de ski la preturi avantajoase?
Ioana Marinescu
Joi, 02.12.2021

Pasionatii de sporturi de iarna stiu deja ca aceste activitati implica deseori costuri semnificative, mai ales atunci cand vine vorba de achizitionarea echipamentului. Cand mergi la ski ai nevoie de mai multe articole, printre care schiuri, casca si clapari. Probabil te-ai gandit sa le inchiriezi, dar pe termen lung aceasta solutie nu este tocmai avantajoasa.

Daca mergi la ski an de an si esti cu adevarat pasionat de acest sport palpitant, ar trebui sa iei in considerare achizitionarea propriului tau echipament de ski. Daca te intrebi de ce, ar fi bine sa stii ca motivele sunt numeroase:
  • nu mai esti nevoit sa astepti ore in sir la cozi;
  • nu mai esti conditionat de timp;
  • nu mai trebuie sa platesti sute de lei de fiecare data cand vrei sa inchiriezi echipament;
  • nu mai exista posibilitatea de a fi nemultumit de calitatea echipamentelor.

Daca te-ai hotarat sa iti cumperi echipamente ski, trebuie sa fii atent la cateva aspecte: calitate, marime, model si nu in ultimul rand, pret.

Cum alegi cel mai avantajos pret pentru echipamentele de ski?

De regula, aceste echipamente sunt costisitoare. Chiar si pretul unei casti poate depasi cateva sute de lei. Daca vrei sa faci economii si totusi sa te bucuri de echipamente calitative, exista o solutie potrivita pentru tine. E vorba de echipamentele second hand din oferta magazinului Rarau Shop. Acolo vei gasi tot ce iti trebuie pentru o excursie reusita la munte, in care planifici sa mergi la ski cu prietenii tai.

Schiurile din oferta Rarau Shop sunt disponibile in diferite dimensiuni si modele. Poti gasi schiuri second hand chiar si pentru copilul tau, in cazul in care impartasiti aceeasi pasiune si vreti sa aveti parte de o experienta de neuitat.

In ceea ce priveste claparii, poti gasi marimea potrivita si un model care sa se asorteze cu restul echipamentului. in plus, ai oportunitatea de a-ti achizitiona clapari de la branduri renumite, precum Rossignol sau Head Cube, la preturi mult mai avantajoase decat daca ai cumpara acelasi produs nou. Poti gasi acesti clapari chiar si la jumatate de pret.

De ce sa alegi echipamente de ski second hand?

Pe langa faptul ca o sa ai propriul echipament, pe care il poti folosi nelimitat si fara costuri suplimentare de inchiriere, optiunea de a cumpara second hand este avantajoasa din mai multe privinte. Cu pretul pe care l-ai fi platit pe o pereche de clapari noi, spre exemplu, iti poti cumpara de la Rarau Shop doua perechi diferite de clapari sau poti folosi aceeasi suma pentru a-ti achizitiona si clapari si o casca de protectie.

Achizitionand echipamente second hand economisesti considerabil, mai ales daca vrei sa cumperi pentru intreaga familie. Pe langa pretul convenabil, echipamentele de ski second hand din magazinul Rarau Shop sunt in stare buna, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji ca vei primi echipamente deteriorate. Atat tu, cat si cei mici va puteti bucura de echipamente pe gustul vostru, fara a fi nevoiti sa platiti sume prea mari pentru acestea.

Newsletter