Home STIRI STIRI Cum evitam efectul yo-yo

Cum evitam efectul yo-yo

Cum evitam efectul yo-yo
Alexandra Negreanu
Miercuri, 01.02.2012
Una dintre cele mai mari probleme cauzate de excesul de zel in curele de slabit este efectul yo-yo. Scaderea rapida in greutate duce la slabirea organismului, iar kilogramele pierdute sunt recastigate imediat dupa ce cura a fost intrerupta. Pentru a preveni aparitia acestui dezechilibru, solutia sta in urmarea unei cure care ajuta la pierderea progresiva si eficienta a kilogramelor in plus. Folosirea suplimentelor alimentare pentru slabit este indicata doar daca acestea propun o scadere in greutate naturala si echilibrata.

Cum apare efectul yo - yo? In timpul unei diete alimentare stricte, metabolismul scade, iar in momentul in care se revine la alimentatia normala, organismul incepe sa stocheze grasimile, asteptandu-se la o noua scadere a aportului de substante nutritive. Din cauza incetinirii metabolismului, grasimile nu sunt arse la fel de repede ca inainte de inceperea dietei, astfel ca se poate ajunge la o greutate chiar mai mare decat cea initiala.


Cele mai multe produse pentru slabit promit o pierdere spectaculoasa de greutate, dar nu garanteaza ca nu vom pune kilogramele pierdute la loc. Un supliment nutritiv sanatos si performant este acela care propune o modalitate eficienta de a scapa de kilogramele nedorite, dar si de efectul yo-yo. Ultima noutate din Romania in materie de suplimente de slabit, Chilliburner, asigura o slabire progresiva, de 2-4 kilograme pe luna, avand la baza un proces natural de ardere a grasimilor, datorita substantei active extrasa din ardeiul iute numita capsaicina.


Suplimentul de slabit bazat pe capsaicina (extract natural de ardei iute), ceai verde si inulina este un preparat detoxifiant puternic, ce descompune celulele de grasime in mod natural, regleaza digestia, reduce pofta de mancare si stimuleaza metabolismul. Totodata, acest supliment alimentar impiedica noi depuneri de grasime, eficientizand procesul de slabire pe termen lung si impiedicand aparitia efectului yo-yo.


Principala premisa in prevenire efectului yo-yo este slabirea sanatoasa, aceasta insemnand un echilibru intre alimentatie corecta, stil de viata sanatos si exercitiu fizic. Desi nu implica un regim alimentar drastic, suplimentul de slabit bazat pe ardei iute este recomandat in asociere cu sportul si ajuta metabolismul pentru un consum optim de energie.



Pentru mai multe informatii, accesati www.chilliburner.ro

Newsletter