Home STIRI STIRI Cu Tefal Access' Steam supravietuiesti goanei zilnice

Cu Tefal Access' Steam supravietuiesti goanei zilnice

Cu Tefal Access' Steam supravietuiesti goanei zilnice
Andreea Marinescu
Miercuri, 22.08.2018
Suna alarma, apesi de cateva ori butonul ‘'snooze'' dar dintr-o data te trezesti brusc! Sedinta pentru care te-ai pregatit intens in ultima perioada are loc astazi. Emotiile sunt pozitive, emani incredere, ideile sunt bine structurate. Dar outfit-ul? Checked!

In sertarul dedicat gadget-urilor tale preferate se afla Tefal Access' Steam , aparatul de calcat cu abur, ideal pentru retusuri de ultim moment, ce asigura o tinuta fara cusur in orice imprejurare.

Supravietuieste goanei zilnice!

Iti repeti inca o data speech-ul, dar te intrerupe telefonul. Tresari! Este prietena ta cea mai buna care iti ureaza succes! Rememorati momentele funny de aseara in timp ce tu iti netezesti rochia cu Tefal Access' Steam. Aparatul este gata de utilizare in doar 45 de secunde, iar datorita capului metalic XL si carligului de agatat umerasul, outfit-ul tau va arata impecabil in cateva clipe, fara a avea nevoie de masa de calcat. In plus, husa pentru tesaturi delicate si peria pentru fibre mai groase te ajuta sa netezesti in siguranta orice obiect vestimentar.

Tefal Access' Steam dispune de un buton de blocare al aburului ce permite ca acesta sa fie difuzat continuu, astfel, hainele tale sunt reimprospatate si igienizate, iar bacteriile si mirosurile eliminate rapid. Totodata, aparatul are o autonomie de 10 minute, perfect pentru a da un touch final tinutei tale.

Iti asortezi sacoul cu accesoriile potrivite, iei repede geanta office si cobori in fuga scarile. Your ride just arrived!
Time to shine and be the best! Tefal Access' Steam este aliatul tau in goana zilnica!

Newsletter