Home STIRI STIRI Cramele Halewood iti aduc o excursie romantica in luna martie

Cramele Halewood iti aduc o excursie romantica in luna martie

Cramele Halewood iti aduc o excursie romantica in luna martie
Raluca Cristea
Vineri, 02.03.2012
Cramele Halewood iti poarta "Noroc de Martisor"

Bucuresti, 01 Martie: De Martisor, Cramele Halewood te invita sa te bucuri de venirea primaverii! Participand la campania "Noroc de Martisor", poti castiga unul din cele 4 weekend-uri pentru doua persoane la Pensiunea Rhein*** Azuga, unde te vei bucura de o vizita in Pivnitele Rhein & CIE Azuga si de o degustare de vin spumant.

Campania se desfasoara in perioada 1-7 martie in lantul de hypermarketuri Real,- din intreaga tara. Pentru a participa la tombola consumatorii trebuie sa achizitioneaze orice sticla de vin din gamele Prahova Valley Reserve, Prahova Valley Special Reserve sau Halewood Special Reserve, sa completeze taloanele primite la casele de marcat si sa le introduca in urna campaniei. Fiecare sticla de vin cumparata reprezinta o noua sansa de castig. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti, pe data de 14 martie.

"Suntem incantati ca pe langa degustarea unei licori de calitate, de la Cramele Halewood, 4 clienti real,- vor petrece impreuna cu perechea sau cu un prieten un weekend relaxant in Azuga, pe parcursul caruia vor vizita prestigioasele Pivnite Rhein & CIE, unde va fi organizata si o degustare de vinuri spumante. Avem in Romania locuri minunate, crame deosebite, la standarde europene si cu totul speciale datorita pronuntatei patine romanesti, care s-a pastrat de-a lungul timpului." a declarat Marius Dobre, Manager Categorie la real,- Hypermarket Romania.

Pivnitele Rhein & CIE Azuga 1892 sunt cea mai veche "locatie" din tara unde se produce, fara intrerupere de-a lungul timpului, vinul spumant dupa metoda traditionala (metoda Champenoise). Calitatea vinurilor produse aici a fost recunoscuta inca din 1920 cand Pivnitele Rhein & CIE au devenit Furnizor al Casei Regale a Romaniei, spumantul Rhein fiind prezent in meniul incoronarii de la Alba Iulia din 15 octombrie 1922. Locatia este un punct de atractie atat pentru cei pasionati si iubitori de vin dar si pentru turisti care sunt in cautarea unui loc de vacanta deosebit.

Magazinele real,- participante la campanie sunt: Pan Vitan-Bucuresti, Berceni-Bucuresti, Cotroceni-Bucuresti, Bucuresti Est (Pallady), Timisoara 1, Timisoara 2, Sibiu, Deva, Brasov, Pitesti, Arad 1, Ploiesti, Galati, Constanta Nord, Constanta Sud, Craiova, Oradea, Oradea 2, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Bacau si Suceava.

Regulamentul campaniei si lista castigatorilor vor fi disponibile pe siteul www.halewood.com.ro, pe siteul www.real.ro si in fiecare locatie participanta.

 

Newsletter