Home STIRI STIRI Coriolan deschide un nou magazin de bijuterii in Bucuresti

Coriolan deschide un nou magazin de bijuterii in Bucuresti

Coriolan deschide un nou magazin de bijuterii in Bucuresti
Raluca Cristea
Marţi, 27.03.2012
Vineri, 23 martie 2012, compania Coriolan a deschis in centrul Bucurestiului un nou magazin intr-un spatiu generos, pentru prezentarea verighetelor si inelelor de logodna. Situat in Piata Unirii, langa dealul Mitropoliei, spatiul a fost amenajat dupa modelul magazinului-concept deschis la Iasi in noiembrie 2011.

Bucurestenii vor gasi in noua locatie toate colectiile de verighete, inclusiv Colectia 2012 dar si inele de logodna Coriolan. Ei vor putea beneficia aici de aceleasi servicii exceptionale, de amabilitatea si de produsele de calitate, la preturi accesibile, cu care si-a obisnuit Coriolan clientii din toata tara.

 

Infiintata in 1996, Coriolan este una dintre cele mai de succes companii din domeniul bijuteriilor din Romania. Coriolan inseamna pasiune, promisiune, dragoste si poveste. Indeplinind promisiunile a peste 60.000 de cupluri, Coriolan continua si astazi sa fie printre putinii producatori de bijuterii autohtoni, dedicat bijuteriilor pentru nunta: verighete si inele de logodna.

 

 

Newsletter