Home STIRI STIRI Consuma cafea verde si ceai care ajuta la pierderea kilogramelor in plus

Consuma cafea verde si ceai care ajuta la pierderea kilogramelor in plus

Consuma cafea verde si ceai care ajuta la pierderea kilogramelor in plus
Corina Naftanaila
Vineri, 31.05.2019
Pentru a slabi rapid inlocuieste cafeaua traditionala cu o cafea verde cu ghimbir. Aceasta contine substante bioactive care protejeaza organismul impotriva stresului oxidativ, contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si digestiv, contribuind la mentinerea greutatii corporale normale. In plus, este foarte usor de preparat. Tot ce trebuie sa faci este sa torni apa clocotita peste cafea si sa o lasi la infuzat timp de 4-5 minute. O poti servi simpla, sau o poti combina cu un fresh de portocale ori cu limonada.
Daca esti adepta ceaiului, incearca ceaiul de slabit cu lamaie. Este 100% natural, nu contine conservati si poate fi consumat la orice ora din zi si din noapte. Amestecul de macese, mar, menta, frunze de senna, hibiscus si lamaie ajuta la digestie si la arderea rapida a grasimilor.

Masaj cu ulei anticelulitic

Pentru a scapa de celulita, dieta nu este suficienta. De aceea este important sa apelezi la un masaj anticelulitic. Pentru un efect maxim alege un ulei de masaj cu efect anticelulitic.

Uleiul anticelulitic cu 10 plante Khadi stimuleaza metabolismul pielii, dizolva grasimile si ajuta la eliminarea toxinelor. Plantele folosite in acest ulei incalzesc pielea imbunatatind circulatia sanguina si limfatica in zonele afectate de celulita. Este un ulei anticelulitic 100% natural pe baza de plante ayurvedice.

slabit

Uleiul de mustar ajuta la detoxifierea pielii, iar uleiul de susan hidrateaza si catifeleaza pielea. Nagarmotha activeaza metabolismul celular si dizolva grasimile. Vacha (obligeana) stimuleaza nervii iar Trikatu (tipurile de piper) induce transpiratia care ajuta la eliminarea grasimilor si a toxinelor. Manjistha ajuta la stimularea sistemului limfatic.

Turmeric si Ajwain sunt detergenti puternici. Scortisoara ajuta celelalte plante sa actioneze in straturile cele mai profunde ale epidermei. Uleiul de usturoi imbunatateste circulatia sanguina. Uleiul de sofran ajuta la restabilirea culorii naturale a pielii. Uleiurile esentiale de lamaie si portocale ajuta la combaterea celulitei. Impreuna cu uleiurile esentiale de rozmarin si patchouli, acestea imbunatatesc efectul uleiului anticelulitic cu 10 plante marca Khadi.

Danseaza

Dansul are multiple beneficii asupra starii generale de bine. Acesta te ajuta sa arzi calorii si sa-ti remodelezi silueta. Dansul este echivalent cu mersul la sala, deoarece poti pierde pana la 300 de calorii dupa o sedinta de dans. Astfel, doar prin dans poti pierde saptamanal pana la 0,5 kg.

Practicand dansuri precum Tango, vals vienez si fox-trot vei pierde aproximativ 190 de calorii pe ora. Dansurile precum salsa si swingul te ajuta sa pierzi aproximativ 280 de calorii pe ora, iar dansurile orientale te ajuta sa pierzi pana la 290 de calorii pe ora.

Mananca sanatos cand iesi in oras

Daca iesi in oras cu prietenii nu trebuie sa faci alegeri nesanatoase. Poti oricand alege preparate dietetice din meniu. De exemplu, la Caru' cu Bere, Hanul Berarilor, Hanul lui Manuc sau in cadrul restaurantelor City Grill vei gasi intotdeauna preparate proaspete si dietetice. De la salate pana la preparate din carne la gratar si garnituri de legume vei avea o multime de posibilitati din care sa alegi.

mancare sanatoasa

Newsletter