Home STIRI STIRI Care sunt beneficiile cafelei cu ganoderma asupra sanatatii

Care sunt beneficiile cafelei cu ganoderma asupra sanatatii

Care sunt beneficiile cafelei cu ganoderma asupra sanatatii
Mihaela Onofrei
Joi, 14.09.2017
Cafeaua cu ganoderma este o bautura obtinuta din boabe de cafea si extract pudra de Ganoderma lucidum (o ciuperca medicinala cunoscuta si sub numele de reishi"). Ganoderma are o lunga istorie, fiind folosita in mod traditional in Asia. In China, aceasta este cunoscuta sub numele de lingzhi". Ciuperca lingzhi este folosita de secole in scop medical in China, Japonia, Vietnam si Cambodgia, fiind consumata de cele mai multe ori sub forma de ceai sau in combinatie cu cafea.
Ganoderma lucidum creste in salbaticie, motiv pentru care nu este foarte cunoscuta. Insa proprietatile antioxidante ale cafelei cu ganoderma sunt stiute de toata lumea, iar absenta cafeinei o face o bautura universala, care poate fi consumata de oricine. Cafeaua cu Ganoderma Lucidum contine o cantitate foarte mica de cofeina fata de cafeaua obisnuita, astfel ca dupa consumul unei cesti de cafea cu ganoderma se vor resimti efectele benefice ale ganodermei nu si efectele nodorite ale excesului de cofeina. Cafeaua cu ganoderma nu este doar gustoasa. Cercetarile efectuate pe aceasta bautura mai indica si faptul ca are beneficii asupra sanatatii, precum eliminarea oboselii si a insomniei.

gano

Iata cat de bine face cafea cu ganoderma sanatatii


Inainte de a afla care sunt bolile pe care aceasta cafea miraculoasa poate sa le amelioreze, trebuie sa stii cateva informatii despre ingredientul secret din aceasta bautura: ciuperca Ganoderma lucidum. Acesta poate fi descrisa drept tare si lemnoasa, cu un gust putin intepator. In medicina, se foloseste doar partea care creste la suprafata pamantului, precum si partea care leaga grupul de ciuperci.

Ganoderma este folosita ca medicament preventiv, cu efecte extraordinare! Cei care consuma aceasta bautura regulat afirma ca efectele sunt cu adevarat miraculoase, simptomele bolilor fiind profund ameliorate. Mai jos vei afla care sunt bolile pe care cafeaua cu ganoderma te ajuta sa le previi!

Cancer

Consumarea unei cesti de cafea cu ganoderma pe zi poate incetini dezvoltarea celulelor canceroase. Intr-un raport din 2004 publicat in Nutrition and Cancer, oamenii de stiinta de la Cancer Research Laboratory of the Methodist Research Institute au descoperit ca Ganoderma lucidum previne raspandirea celulelor canceroase in cadrul glandelor mamare. Pe langa faptul ca aceasta bautura iti intareste sistemul imunitar, ciuperca elimina si celulele canceroase prin apoptoza (moarte celulara programata).

Infectii ale tractului urinar

Infectiile tractului urinar au, de cele mai multe ori, cauze bacteriene si produc simptome precum durere la urinare, crampe in zona inferioara a abdomenului si febra. Potrivit specialistilor de la Universitatea Maryland, consumarea de 150-300 de miligrame de extract de Ganoderma lucidum de doua-trei ori pe zi te poate ajuta sa scapi de infectia urinara. Daca iei medicamente care subtiaza sangele, evita consumarea unei cantitati mari de cafea cu ganoderma.

Boala Parkinson

Aceasta afectiune apare frecvent in cazul persoanelor in varsta si este o boala degenerativa, care afecteaza echilibrul, capacitatea de coordonare, produce dificultati la deplasare, dar si tremurat. Aparitia bolii Parkinson este cauzata de inflamarea celulelor cerebrale. Un studiu al cercetatorilor chinezi, publicat in iunie 2010 in Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine, releva ca proprietatile antiinflamatoare ale ciupercii Ganoderma lucidum pot fi de folos in lupta impotriva bolii Parkinson. Cafeaua cu ganoderma previne degenerarea graduala a celulelor nervoase. Consumarea regulata a acestei bauturi te poate proteja si de alte boli degenerative, precum boala Alzheimer.

Insomnie si oboseala

Daca suferi de insomnie, consumarea de ganoderma te poate ajuta sa dormi mai mult si mai bine. Un studiu al cercetatorilor de la Universitatea Peking din China, publicat in februarie 2012 in Journal of Ethnopharmacology, sugereaza ca extractul de Ganoderma lucidum poate sa te ajute sa adormi mai repede, dar si sa ai un somn odihnitor. Cafeaua cu ganoderma te ajuta sa lupti si impotriva oboselii cronice, o afectiune ce te face sa simti o senzatie de epuizare constanta.

Depresie

Substantele care se gasesc in cafeaua cu ganoderma pot imbunatati circulatia oxigenului in organism, fapt ce duce mai departe la cresterea energiei, a vigorii si la reducerea stresului, fara efectele adverse ale cafeinei. Ganoderma lucidum iti ofera o stare generala de bine, ceea ce are efecte pozitive asupra problemelor legate de sanatatea mentala si de depresie.

Infrumusetare

Cafeaua cu ganoderma este folosita in industria cosmetica, pentru a corecta imperfectiunile care apar la nivelul tenului. Ganoderma lucidum lupta impotriva acneei, a cicatricilor si liniilor fine, dar ajuta si la regenerarea pielii afectate de soare. Consumarea unei cani de cafea cu ganoderma pe zi te ajuta sa iti pastrezi pielea hidratata, dar si sa mentii un aspect suplu si fresh al tenului.



Diabet

Un raport publicat in 2006 in Critical Reviews in Food Science and Nutrition afirma ca, atunci cand este consumata zilnic, cafeaua cu ganoderma poate sa ajute la vindecarea unor boli cronice, asa cum este diabetul.

Imunitate

Cafeaua cu reishi intareste sistemul imunitar cu ajutorul polizaharidelor, betaglucanului si heterobetaglucanului. Polizaharidele sunt ingredientele active din aceste ciuperci si au efecte dovedite in intarirea imunitatii. Acesti compusi te protejeaza de tumorile maligne, in timp ce regleaza si tensiunea sangelui. In plus, cafeaua cu ganoderma contine LZ-8, o proteina imunomodulatoare ce iti intareste sistemul imunitar.

Alergii

Consumul regulat de cafea cu reishi este o modalitate eficienta prin care sa reduci semnele si simptomele alergiilor care iti provoaca nas infundat, ochi care lacrimeaza si stranut. Ganoderma contine compusi antivirali si antibacterieni, care omoara microbii ce cauzeaza alergii. Aceasta ciuperca este un expectorant natural, inlaturand mucusul si ajutand la decongestionarea sistemului respirator.

Boli de inima

Cafeaua are efecte benefice si asupra sistemului cardiovascular. Substantele nutritive care se gasesc in ciuperca reishi regleaza presiunea sangelui, dar si nivelul de colesterol rau. Ganoderma mai contine triterpeni si acizi ganoderici, compusi care mentin elasticitatea arterelor, dar si sanatatea inimii.

Cum poti consuma cafea cu ganoderma la tine acasa

 


 
Te-ai saturat de cercul vicios in care te arunca o ceasca de cafea clasica: iti ofera energie pe moment, dar apoi te chinuie cu palpitatii si te streseaza si mai tare? Incearca neaparat Cafeaua cu ganderna Gano Cafea Classic. Este o cafea neagra delicioasa, care nu contine zahar, dar e plina de vitamine, polizaharide si germaniu organic. Te va cuceri cu proprietatile sale de detoxifiere, oxigenare si revitalizare a organismului, e recomandata in curele de slabire si daca suferi de diabet sau de cancer, in acest ultim caz impiedicand metastazarea. In plus, sustine imunitatea, regleaza digestia si te mentine sanatoasa: tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de ea, in intimitatea casei tale! Mai ai nevoie doar de apa si de zahar, daca nu poti fara el!






Ai nevoie de o portie de energie si iti doresti o bautura calda si gustoasa? Incearca Cafeaua cu ganoderma Gano Cafea 3 in 1! E cremoasa si delicioasa, un adevarat rasfat, fiind prima cafea sanatoasa din lume. Contine cafea braziliana de calitate superioara, frisca din lapte de palmier, zahar natural din trestie de zahar si extracte de ganoderma. Te va rasplati cu aceleasi efecte extraordinare: include vitamine, polizaharide si germaniu organic, sustinandu-ti imunitatea. Fiind cea mai consumata cafea terapeutica la nivel mondial, te va surprinde cu beneficiile sale in cure de slabire si de detox, dar este indicata si in diabet, reducand glicemia si colesterolul „rau", in hipertensiune, osteoporoza, tumori si cancer. E atat de buna si de prietenoasa cu organismul, incat poate fi consumata si de catre copii! Adauga apa calda si bucura-te de gustul perfect!
Sortimentul mocha e unul dintre cele mai delicioase in lumea cafelei, gratie cremozitatii sale! Alege insa sanatatea, optand pentru Gano Cafea Mocha: acelasi gust irezistibil, dar cu super proprietati. Noi am fost convinse de promisiunea stimularii activitatii cerebrale, a atentiei si a puterii de concentrare si abia asteptam sa o servim la birou. Vei adora aroma sa imbietoare, dar si gustul delicios, gratie mixului de cafea naturala de calitate superioara, cacao, extract de ganoderma, zahar natural din porumb, lapte praf degresat si frisca din lapte de palmier. In plus, Cafeaua GanoCafe Mocha ajuta organismul sa se refaca mai repede dupa interventii chirurgicale, boli cronice, cancer, oboseala cronica, si iti aduce acel echilibru la care jinduiesti atat! Numai apa iti mai lipseste, pentru un gust desavarsit!

Visul nostru de toamna trebuie sa includa o cana de ciocolata calda, aromata si catifelata. Noi iti recomandam Gano Schokolade, ciocolata calda care regleaza somnul si sustine starea de bine a organismului. Are acelasi continut extraordinar de vitamine, polizaharide si germaniu organic, dar include si extract de miceliu din ganoderma, zahar natural din trestie de zahar, frisca fara lactoza din lapte de palmier si cacao de calitate superioara. Iti mai spunem ca iti intareste imunitatea, sistemul osos, sustine activitatea inimii si regleaza tensiunea, protejeaza ficatul si imbunatateste digestia. E utila in caz ca suferi de osteoporoza, dar face diferenta si la micutii bolnavi de spasmofilie sau rahitism, cat si la elevi si studenti, ameliorand memoria si crescand rezistenta la stres. 

ciocolata calda cu ganoderma

Adoram ciocolata calda, dar ne dam in vant si dupa ceai! De data aceasta, iti prezentam un sortiment cu o valoare antioxidanta de 15 ori mai puternica decat ceaiul verde: Gano Ceai! Te vei delecta cu un amestec de ceai de Rooibos din Africa de Sud, ideal pentru neutralizarea radicalilor liberi, si binecunoscutele extracte de ganoderma. Gratie prezentei vitaminelor, polizaharidelor si germaniului organic pe lista de ingrediente, iti vei sustine imunitatea, vei detoxifica organismul si vei ajunge la silueta ideala. In plus, ceaiul sustine digestia, calmeaza alergiile, e indicat in afectiuni respiratorii, dar si in hipertensiune, minunat in reumatism, poliartrita si dezechilibre hormonale. Ii vei sesiza efectele si dupa interventiile chirurgicale, dupa un efort prelungit sau daca te-ai ars si e atat de bun, incat il vei consuma alaturi de intreaga familie!

ceai cu ganoderma

Adopta beneficiile de mai sus si in alimentatie, consumand Gano Cereale Spirulina! E vorba de un amestec de ovaz, spirulina, extracte de ganoderma si zahar natural din trestie din zahar. Daca vei inlocui una sau doua mese pe zi cu acest mix binefacator, vei observa cum scapi de balonare si constipatie si scazi in greutate cu 2-4 kilograme pe luna. De asemenea, cerealele cu ganoderma si spirulina sunt utile si daca suferi de boli cardiovasculare, gratie continutului scazut de zahar si grasimi, si reprezinta exact produsul de care ai nevoie pentru o viata sanatoasa!

cereale cu ganoderma
Iar daca vrei sa profiti de beneficiile uluitoare ale ganodermei in toate aspectele vietii tale, incearca si sapunul alcalin cu lapte de capra si ganoderma Gano Soap sau pasta de dinti non-agresiva, care trateaza si previne afectiunile dentare, tot pe baza de ganoderma si cu extract de menta, Gano Fresh!

 sapun gano pasta de dinti

 

Pentru a beneficia de nenumaratele proprietati ale acestei cafele miraculoase, comanda-ti bautura preferata aici. Niciun efort nu este prea mare atunci cand vine vorba de sanatate, mai ales atunci cand esti la cateva clicuri distanta de a obtine starea de bine binemeritata!

Newsletter