Home STIRI STIRI Burberry anunta lansarea globala a colectiei primavara/vara 2013

Burberry anunta lansarea globala a colectiei primavara/vara 2013

Burberry anunta lansarea globala a colectiei primavara/vara 2013
Raluca Cristea
Marţi, 05.02.2013
Burberry anunta lansarea globala a campaniei de Primavara/Vara 2013, o celebrare stralucitoare si plina de viata a colectiilor de Primavara-Vara a casei de moda britanice.
Continuand traditia brand-ului de a se asocia cu talente autohtone, atragatoare si actuale, campania are in centrul atentiei o distributie dinamica, alcatuita din Romeo, fiul mijlociu al familiei Beckham, dar si top-modelele Cara Delevigne, Edie Campbell, Charlotte Wiggins, Charlie France, Alex Dunstan si Max Rendell. Fotografiata de insusi Mario Testino, sub indrumarea lui Christopher Bailey, Burberry Chief Creative Officer, campania reuseste sa puna in valoare personalitatile fiecarui personaj in parte, totodata surprinde atmosfera generala a colectiei primavara/vara 2013 si intareste imaginea de azi a brand-ului.


" Campania acestui sezon a fost animata de energia molipsitoare a unei distributii extraordinare de personaje noi si vechi, care laolalta creeaza familia Burberry. Top-modelelor internationale Edie, Cara, Charlotte si Charlie li s-au alaturat Max si Romeo, care au reusit sa capteze toata atentia camerei pe parcursul sedintei foto. A fost o adevarata placere sa lucram cu ei, iar shooting-ul a fost foarte distractiv. Acest fapt se reflecta si in imaginile campaniei care transmit spiritul optimist al colectiei", a declarat Christopher Bailey, Burberry Chief Creative Officer.

Colectiile de Primavara-Vara Burberry Prorsum, London si Brit pun accent pe piese vestimentare iconice: trenciuri, corsete si cape, jachete si costume, reinterpretate intr-o maniera surprinzatoare cu ajutorul nuantelor metalice de roz, albastru verde si a culorilor specifice pietrelor pretioase. Materialele folosite sunt pielea metalizata, dantela, satinul si tesaturile imprimate, carora li s-au adaugat accesorii frapante, precum geanta Blaze Bag si ochelarii de soare The Splash.

 

Casa de moda Burberry a fost infiintata in 1856 si are sediul la Londra. In Bucuresti, magazinul Burberry se afla pe strada Luterana, nr 4.

Burberry face parte din portofoliul Global Eye Investments.

Newsletter