Home STIRI STIRI Beneficii pentru organism prin uleiuri esentiale de la FreeWays

Beneficii pentru organism prin uleiuri esentiale de la FreeWays

Beneficii pentru organism prin uleiuri esentiale de la FreeWays
Andreea Marinescu
Miercuri, 25.07.2018
Despre uleiurile esentiale se stie ca aduc numeroase beneficii asupra organismului, in functie de plantele din care sunt obtinute, dar si de metoda aplicata pentru producerea lor. Alegerea unui anumit sortiment nu este cea mai simpla, avand in vedere diversitatea acestora, insa nimeni nu ar trebui sa se priveze de beneficiile pe care aceste substante miraculoase le au de oferit organismului uman.

FreeWays este o sursa de incredere pentru cei care se afla in cautarea unor produse autentice, respectiv care doresc sa beneficieze de o relaxare deplina cu ajutorul terapiilor cu uleiuri esentiale. Mai ales dupa o zi dificila de munca sau de efort intens, un astfel de rasfat reprezinta o solutie la indemana si practica de destindere a muschilor, de detasare.

 

Uleiurile esentiale - portita spre o relaxare deplina


Sunt preferate combinatiile de uleiuri esentiale, care au efecte calmante, eliberatoare a stresului acumulat in organism. Spre exemplu, pe freewaysintl.com.ro gasesc cei interesati uleiuri terapeutice in diverse combinatii de plante. Cu efect antioboseala eficient este produsul constand in ulei esential de lavanda, geranium, bergamota, amyris si petitgrain, un ajutor de nadejde in eliberarea stresului, a agitatiei, panicii.

Deseori durerile ce reprezinta rezultate ale acestor stari se manifesta sub forma crampelor. Relaxarea cu ajutorul uleiurilor inainte de somn favorizeaza o odihna imbunatatita. Sunt o recomandare si pentru cei care se confrunta si cu simptomele de picioare obosite.

Proprietatile bergamotei, parte din grupa citricelor se remarca prin efectele antidepresive si antistres. Aduc o contributie insemnata in cazul celor care se confrunta cu insomnii sau crampe musculare, avand proprietati calmante si totodata detoxifiante. Beneficiile de purificare si curatare a organismului asigurate de bergamota sunt deosebite si un motiv in plus pentru a bifa achizitia acestui tip de ulei esential.

Referitor la utilizarea uleiurilor esentiale, acestea sunt o recomandare atat pentru baile aromate, cat si pentru uz intern.
In prima situatie se pot utiliza ca modalitate de relaxare, asigurand o sumedenie de beneficii terapeutice. Adaugati cateva picaturi in cada, respectiv utilizand in prealabil o baza de saruri. Pentru a nu estompa efectele benefice ale acestora, este de preferat a le folosi independent de alte produse sau sapunuri.

Uleiurile esentiale pot fi insa administrate si prin ingerare, in cantitati recomandate - 1-3 picaturi de cel mult 3 ori zilnic, alaturi de un pahar de apa sau o bautura racoritoare. Pentru a le omogeniza si a asigura o administrare sigura, se poate folosi miere.
Nimeni nu ar trebui sa se priveze de beneficiile pe care natura le are de oferit, mai ales cand este vorba despre bunastarea organismului. Stresul, depresia, anxietatea, dar si afectiuni diverse ale pielii ar trebui preintampinate, iar uleiurile esentiale sunt cu siguranta o metoda eficienta.

Alaturi de acestea vin ca o completare pentru o ingrijire corespunzatoare, nu doar in ceea ce priveste relaxarea corpului, ci si sanatatea pielii, produsele cosmetice fara parabeni, organice, parte din categoria Bio - setul propus pe Freewaysintl.com.ro. Procesul de relaxare si ingrijire a corpului este de durata si trebuie realizat intotdeauna ca atare, cu ajutorul unor solutii eficiente, calitative, de preferat bio, asa cum sunt cele despre care s-au facut mai sus mentiuni.

Spre exemplu, nici o reprezentanta feminina nu ar trebui sa se priveze de beneficiile binecunoscute ale uleiului de masline, ingredient de baza in randul produselor oferite in cadrul site-ului mentionat.

Ritualul de ingrijire poate continua astfel, mai ales la nivel intern si pentru persoanele care se confrunta cu diverse afectiuni cu inflenta asupra starii de sanatate. Spre exemplu, Natural Stem este un produs care are la baza ingrediente naturale si are ca scop regenerarea celulara. Are efecte deosebite asupra celulelor stem, acestea avand capacitatea de a reinnoi si reface tesuturile afectate.

Detalii despre acesta, precum si despre produsele de ingrijire corporala sau uleiurile esentiale realizate din ingrediente naturale ce pot fi comandate de cei interesati sunt disponibile pe freewaysintl.com.ro.
Newsletter