Home STIRI STIRI Apa proaspata si rece, cu Zanussi EasyWater

Apa proaspata si rece, cu Zanussi EasyWater

Apa proaspata si rece, cu Zanussi EasyWater
Karena
De Karena
Miercuri, 15.06.2011
In timpul verii, apa proaspata si rece devine o prioritate in toate casele. Zanussi prezinta combinele frigorifice EasyWater, dotate cu unul dintre cele mai mari rezervoare de apa de pe piata.

 Spatiul din frigider este o resursa pretioasa in sezonul de vara. Fiecare compartiment este ocupat cu alimente care trebuie sa-si pastreze prospetimea la rece, mai ales cu sticle voluminoase de apa imbuteliata. Combinele frigorifice Zanussi EasyWater rezolva aceasta problema pentru ca dispun de un rezervor de apa incorporabil, contribuind la o utilizare mai eficienta a spatiului din frigider in timpul verii si nu numai.

Rezervorul combinelor EasyWater poate stoca pana la 4L de apa, cantitate suficienta pentru consumul mediu de apa potabila al unei familii pentru o zi. Dozatorul este localizat in usa combinei, iar paharul poate fi umplut printr-o simpla apasare a capatului acestuia. Datorita acestui sistem, usa frigiderului nu mai trebuie deschisa de fiecare data cand utilizatorilor le este, pur si simplu, sete. Astfel, se economiseste cantitatea de energie care se consuma cu fiecare deschidere, pentru a mentine temperatura constanta in interior.

Gama Zanussi EasyWater beneficiaza de designul Spazio+, care imbunatateste capacitatea combinelor si ofera mai mult spatiu decat un frigider normal, fara a mari dimensiunile exterioare.

Combina Zanussi EasyWater este incadrata in clasa energetica A+ si consuma cu 25% mai putina energie decat cele din categoria A. In acest fel, atitudinea eco, apa proaspata si economiile familiei devin toate realitate, printr-un singur produs.

Combinele frigorifice din gama Zanussi Easy Water se comercializeaza in magazinele de specialitate la un pret recomandat de 1779 RON.


***

Electrolux este lider global pe piata electrocasnicelor, cu vanzari anuale de peste 40 milioane de produse, catre clienti din peste 150 de tari. Compania se concentreaza pe crearea de produse inovatoare, gandite special pentru a intampina nevoile reale ale consumatorilor casnici si profesionali. Gamele Electrolux includ frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat, aspiratoare, aragaze si sisteme de aer conditionat, comercializate sub marci renumite ca Electrolux, AEG, Eureka si Frigidaire. In 2010, Electrolux a inregistrat vanzari de 106 miliarde coroane suedeze (aprox. 11 miliarde euro), iar numarul de angajati este de 52 000 persoane.

www.electrolux.com

Newsletter