Home STIRI STIRI Ai purta o rochie de mireasa cu 7.000 de perle naturale?

Ai purta o rochie de mireasa cu 7.000 de perle naturale?

Ai purta o rochie de mireasa cu 7.000 de perle naturale?
Alexandra Negreanu
Luni, 30.01.2012
Pe coperta celui mai recent numar al revistei Ideal Mariaj, o puteti admira pe Jojo, intr-o rochie demna de Cartea Recordurilor. Spectaculoasa tinuta a fost conceputa pornind de la povestea celor 7.000 de perle naturale, 7.000 de mici opere de arta ale naturii, fiecare semnificand frumusetea unica a mireselor.
"O experienta pe care nu o voi uita niciodata. Am imbracat cele mai frumoase rochii de mireasa, am purtat cele mai fine bijuterii... Am primit in dar un machiaj cu perle naturale pentru a le asorta tinutei mele cu 7.000 de perle. In plus, am povestit despre nunta mea si am aratat pentru pirma oara cateva fotografii deosebite! M-am indragostit de superba rochie-randunica si nu numai... Am trait cel mai frumos vis alb!", a scris actrita de la Serviciul Roman de Comedie pe Facebook.

Punerea in opera a rochiei a pornit de la un concept Ideal Mariaj, special gandit pentru Expo Ideal Mariaj, iar executia efectiva a piesei a durat 70 de zile, fiecare perla fiind cusuta manual in atelierele Marithe.

 

Newsletter