Home STIRI STIRI Agriro Fresh lanseaza doua game de salate Oliveris Ready to Eat

Agriro Fresh lanseaza doua game de salate Oliveris Ready to Eat

Agriro Fresh lanseaza doua game de salate Oliveris Ready to Eat
Ioana Marinescu
Joi, 11.05.2023

Cu ocazia implinirii a 21 de ani pe piata,Agriro Fresh , lanseaza doua noi game de salate sub brandul Oliveris: Ready to Eat Veggie si Ready to Eat High Protein.

Gama Veggie cu gust exotic imbina dulceata fructelor (mango si ananas) cu gustul sofisticat al rucolei, presarat cu mix de seminte de floarea soarelui si dovleac, crutoane vegane gouda, iar dressingul veggie se imbina armonios si ii da nota de final pentru a crea armonia perfecta.
salata veggie
Gama High Protein contine ingredientele necesare pentru un aport consistent de energie pe tot parcursul zilei si este disponibila in trei variante: Emmental, Cheddar si Goat. Acestea contin o combinatie delicioasa de salate proaspete (indivia frisee, radicchio rosso, baby spanac si valeriana), porumb dulce, masline, seminte de floarea soarelui si dovleac, alaturi de un sos dulce-acrisor.
salata high protein
Produsele au fost dezvoltate cu atentie pentru a oferi o optiune sanatoasa si convenabila celor care au un stil de viata activ si incarcat, dar care isi doresc sa se hraneasca in mod corect in orice moment al zilei.
Suntem incantati sa anuntam lansarea celor doua game, "Ready to Eat Veggie si High Protein. Ne straduim sa fim mereu inovatori si sa dezvoltam produse noi, care sa raspunda nevoilor si preferintelor consumatorilor nostri.
Noile produse sunt deja disponibile in magazinele Carrefour si Penny Market din toata tara; asteptam cu nerabdare sa primim feedback-ul dumneavoastra si speram ca veti incerca noile noastre game, a declarat Cosmina Mahara, Co-Founder & General Manager Agriro Fresh.
Produsele Agrio Fresh sunt create cu ingrediente de inalta calitate si sunt gandite pentru a oferi un gust delicios si o nutritie echilibrata.

Despre Agriro Fresh

Cu o prezenta de peste 20 de ani pe piata, Agriro Fresh este producator de salate proaspete, ready to eat si plante aromate, cu un portofoliu de peste 150 de produse. Portofoliul Agriro Fresh include trei branduri: Oliveris, Master Fresh "Master Fruit".

Newsletter