Home STIRI STIRI 7 semne care iti arata ca masina de spalat are nevoie de reparatii

7 semne care iti arata ca masina de spalat are nevoie de reparatii

7 semne care iti arata ca masina de spalat are nevoie de reparatii
Andreea Baluteanu
Miercuri, 24.07.2019
Ce ne-ar fi viata fara masina de spalat? Un adevarat fiasco, spunem noi! Mai ales atunci cand esti ocupata sa iti organizezi nunta sau cand esti proaspat casatorita, simpla idee ca nu vei mai avea cum sa iti speli hainele te poate arunca in depresie.

Tocmai de aceea, e bine sa ai grija de masina ta de spalat ca de ochii din cap. Fii atenta la ea si poti preintimpina eventualele defectiuni fatale. Precum orice aparat electrocasnic, masina de spalat iti poate transmite singura semnele ca are nevoie de reparatii. Iata care sunt factorii ce ar trebui sa te ingrijoreze!

Cum iti dai seama ca masina de spalat trebuie reparata de urgenta

Nu toate masinile de spalat sunt create la fel, asa ca tu esti cea care stie cel mai bine cand are nevoie sau nu de reparatii. Dupa ce sa te ghidezi? Specialistii sunt de parere ca, daca esti in mod normal atenta la functionarea produsului tau electrocasnic, nu ai cum sa nu sesizezi ca este pe cale sa se strice si sa intervii pana ce nu e prea tarziu. Iata care sunt semnele ce ar trebui sa te determine sa suni repede pentru a gasi un specialist!

reparatii

Masina de spalat scoate zgomote ciudate, diferite fata de cele pe care le produce de obicei.

Am avut masini de spalat atat de zgomotoase incat ar fi putut trezi un cartier intreg din somn, dar care si-au facut datoria in mod exemplar. Daca in mod normal masina ta de spalat e zgomotoasa, nu trebuie sa te sperii. Dar daca a fost silentioasa si incepe dintr-odata sa produca sunete anormale, e posibil pur si simplu sa o fi supraincarcat sau sa fi inclus in ea un articol vestimentar mai greu decat celelalte, ceea ce o dezechilibreaza. Daca zgomotul inceteaza, e de bine. Ce mai poti face? Verifica daca nu cumva e pozitionata gresit si asigura-te ca picioarele sale sunt bine fixate.

In cazul in care continua sa te sperie cu zgomotele sale, e posibil sa existe o defectiune la motor sau la pompa. Cel mai bine ar fi sa suni un specialist.

Apa din masina nu se incalzeste.

Esti „norocoasa", deoarece specialistii spun ca aceasta e problema cel mai des intalnita la o masina de spalat. Cel mai probabil, rezistenta s-a stricat. Apeleaza la ajutor profesionist!

Rufele sunt ude cand le scoti din masina.

Poate fi vorba doar despre greseala ta (ai supraincarcat masina sau ai distribuit gresit continutul ei) sau despre o problema la storcator, la motor sau la filtru. Ce poti face? Intrerupe ciclul de spalare, incearca sa echilibrezi hainele in cuva si apoi reia programul. Daca situatia persista, cauta un service de reparatii.

Masina nu se alimenteaza cu apa.

Mai intai, verifica daca ai apa, daca e robinetul deschis, daca instalatia functioneaza, si abia apoi uita-te acuzator spre masina ta de spalat. Aceasta poate suferi de defectiuni la nivelul robinetilor, de un nod in furtun sau de disfunctii ale ciclului de spalare. Fireste, nu vei decide tu, ci un specialist.

Apa se scurge in voie din masina.

Din nou, ar fi bine ca mai intai sa te asiguri ca apa provine cu adevarat din masina si nu e vorba despre o canalizare infundata. Daca nu e cazul, de vina pot fi furtunurile vechi, supraincarcarea cuvei cu apa, o defectiune la garnitura de la usa sau chiar amplasarea gresita a furtunului. Incearca sa golesti masina de jumatate din continutul sau si sa observi daca situatia se imbunatateste. Daca nu, ai nevoie de ajutor.

Masina nu mai evacueaza apa.

Cazul „opus" celui de mai sus e la fel de dramatic. Care poate fi problema? E posibil ca pompa de evacuare sa se fi stricat sau sa se fi infundat, dar pot exista disfunctionalitati si la nivelul programului de spalare sau al altei piese componente a masinii tale. Poti sa evacuezi singura apa si sa cercetezi daca se mai intampla la fel, dar daca situatia se repeta ai nevoie de un specialist.

Masina de spalat se misca intr-o veselie.

Daca ai impresia ca mai are putin si iese singura pe usa, e clar ca ceva e in neregula. Mai intai, verifica daca e bine pozitionata. In cazul in care nu sunt probleme din acest punct de vedere, poate fi vorba despre o defectiune la nivelul amortizoarelor sau al cuvei. E recomandat sa o duci in service.

Cel mai bun service de reparatii masini de spalat: unde scapi de probleme

Atunci cand constati ca ireparabilul s-a produs si masina ta de spalat s-a stricat, primul gest este acela de a suna la prietene sau la cunostinte si a de intreba despre cel mai bun service. Te scutim de efort si stres, pentru ca l-am identificat noi. Este vorba despre www.reparatii-masini-spalat-brasov.ro, care ofera cele mai bune servicii de reparatii masini de spalat din judetul Brasov.

masina de spalat

Service-ul are o experienta de peste 10 ani, mii de clienti multumiti, preturi de top si profesionisti desavarsiti, specializati in repararea tuturor tipurilor de masini de spalat. Bonus: pentru ca stiu cat de dramatica poate fi o stricaciune la nivelul masinii de spalat, angajatii www.reparatii-masini-spalat-brasov.ro ajung imediat ce i-ai chemat: iti vor bate la usa in maximum 60 de minute.

Mai mult, deplasarea pana la domiciliul tau si constatarea defectiunii sunt gratis: cele mai bune vesti pentru o viitoare mireasa care si asa are prea multe pe cap. De ce ti-i mai recomandam? Interventiile sunt rapide, personalul amabil si politicos, iar profesionalismul, fara pata. Nu ne vom opri din a-i considera cei mai buni.

Asa ca nu mai sta pe ganduri, si, daca masina ta iti ofera semnalele de mai sus, suna la +40 762 419 598 sau contacteaza online service-ul cu cele mai bune servicii de reparatii masii de spalat din judetul Brasov. Intra pe https://www.reparatii-masini-spalat-brasov.ro/ si afla toate detaliile pe care trebuie sa le cunosti!
Newsletter