Home STIRI STIRI 4Career - un an de activitate de consultanta in dezvoltarea carierei

4Career - un an de activitate de consultanta in dezvoltarea carierei

4Career - un an de activitate de consultanta in dezvoltarea carierei
Raluca Cristea
Joi, 12.07.2012
4CAREER a ales sa celebreze implinirea unui an de activitate de consultanta in dezvoltarea carierei prin organizarea unui eveniment aniversar, sub deviza "Career Motivation".

Evenimentul a avut loc in data de 28 iunie 2012, incepand cu ora 18.00, la Capital Plaza Hotel. Intrarea la eveniment a fost libera insa locurile disponibile au fost insuficiente pentru numarul mare al persoanelor ce s-au inscris pe lista doritorilor.

Speakerii invitati de 4CAREER le-au impartasit din experientele lor profesionale celor prezenti la eveniment, au facut clarificari privind meseria de consilier in cariera si acreditarea oferita de National Board of Certified Counselor, raspunzand totodata intrebarilor puse de catre participanti.



Echipa 4CAREER a lansat, in cadrul evenimentului, noul program de formare Global Career Development Facilitator. Este vorba despre un curs certificat prin care sunt formati consultanti in cariera dupa o metoda profesionista, riguroasa ce pune la dispozitia cursantilor o colectie intreaga de metode si instrumente de lucru.



La finalizarea studiilor, absolventii programului GCDF pot obtine doua diplome:

• Diploma de acreditare GCDF (emisa de CCE - Center for Credentialing and Education in Statele Unite recunoscuta la nivel international) si
• Diploma certificare Consilier de Orientare si Informare (cod COR 241208).

Cei ce doresc:
• Sa detina o certificare ce atesta performanta pe competente specifice activitatii de consiliere in cariera si un certificat in curs de recunoastere internationala;
• Sa devina punct de sprijin in piata muncii pentru companii sau persoane fizice;
• Sa fie un model care ghideaza activitatea practica de consiliere si orientare in cariera;
• Sa faca parte dintr-un grup de furnizori specializati in consultanta in cariera;
• Sa aiba acces la resurse si oportunitati de educatie continua de nivel inalt (nivel national si international);
• Sa isi largeasca aria de activitate;
Pot urma programul de formare Global Career Development Facilitator - 4CAREER in Bucuresti, Ploiesti si Brasov incepand din luna septembrie 2012.

 

Detalii: www.4career.ro
                     office@4career.ro

Newsletter