Home STIRI STIRI 4 motive esentiale pentru a vizita Health and Beauty Show

4 motive esentiale pentru a vizita Health and Beauty Show

4 motive esentiale pentru a vizita Health and Beauty Show
Raluca Cristea
Marţi, 09.10.2012

Un nou eveniment isi va deschide portile la Cluj Napoca. Health and Beauty Show, un eveniment dedicat sanatatii si frumusetii se va desfasura in incinta Iulius Mall in perioada 26-28 octombrie.

 

Timp de 3 zile specialisti din domeniu va vor consilia si va vor ajuta sa alegeti cele mai moderne si cele mai eficiente metode pentru a avea un corp frumos dar in acelasi timp sanatos.

Va dezvaluim 4 motive de care trebuie sa tineti cont pentru a participa la acest eveniment:

• Sanatatea este cel important lucru de care trebuie sa avem grija de-a lungul vietii. In cadrul targului veti regasi produse bio, naturiste, programe de nutritie, veti primi sfaturi care tin atat de regimul alimentar cat si de un stil de viata potrivit ritmului alert in care traim.
• Abonamente si tarife reduse la o marte parte din serviciile si produsele expuse
• Demonstratii si prezentari ale metodelor si aparatelor folosite in saloane, clinici si spa-uri.
• Tombole cu premii dar si alte surprize.

Evenimentul este sustinut de catre Clinica Medispa care propune o abordare complexa a serviciilor de infrumusetare, ajutand clientii nu numai sa aratate bine, dar si sa sa simta in cea mai buna forma fizica si psihica, rezultatul fiind o stare generala de bine, de multumire si incredere in sine.

 

Parteneri media si sustinatori: Antena 1 Cluj, Sanatatea la 4 ace, Transilvania Live, City News, Transilvania Reporter, FlashMe, Consiliul Judetean Cluj Napoca, Radio Impuls, Radio Napoca, Karena, Mujer, Zile si nopti, Despre spa, Stil feminin, Health and the city, Evenimente in Cluj, Asociatia femeilor din Romania, AlinaIlioi.ro, Mymed.ro, Netmedic, Viitoare mirese, 24FUN, Revista Dacic Cool.


 

Newsletter