Home STIRI STIRI Colectorul anticalcar de la Tefal, arma ta secreta pentru sesiuni rapide de calcat

Colectorul anticalcar de la Tefal, arma ta secreta pentru sesiuni rapide de calcat

 Colectorul anticalcar de la Tefal, arma ta secreta pentru sesiuni rapide de calcat
Karena.ro
Marţi, 28.11.2017
Aparatul tau de calcat este acel prieten devotat care a fost mereu alaturi de tine, s-a luptat cu cele mai încapatânate cute care riscau sa transforme fiecare sesiune de calcat într-una interminabila si epuizanta.
Iar cum prietenul la nevoie se cunoaste , Tefal a venit cu solutia potrivita! Colectorul anticalcar ce are ca obiective: performanta constanta a aburului la fiecare utilizare si prelungirea duratei de viata a fierului sau statiei de calcat.
 
 fier de calcat

Scapa de problemele cauzate de depunerile de calcar!

Depuneri de calcar în interiorul aparatului de calcat? Haine patate? Cantitatea de abur eliberata nu mai este aceeasi în timp? Acum ai un aliat pe masura – colectorul anticalcar de la Tefal - ce capteaza si retine în interior chiar si cele mai mici particule de calcar, împiedicând eliberarea lor prin orificiile de abur, care în mod curent ajungeau pe tesaturi. În plus, aburul va fi dispersat în mod uniform, cu putere constanta. Rezultatul? Haine perfect netezite, fara ‘’touch-ul’’ urmelor de calcar. 

Datorita tehnologiei patentate de la Tefal, te poti bucura de o durata de viata mult mai lunga a fierului sau statiei de calcat, care genereaza un jet de abur continuu si puternic pentru o netezire perfecta chiar si a celor mai pretentioase tesaturi. 
#Goodtoknow: Colectorul anticalcar detasabil capteaza cu pâna la de 10 ori mai mult calcar comparativ cu solutiile traditionale -  la fiecare trei luni, în colector, este retinuta aproximativ o lingura de calcar.  

Gratie pozitionarii sale, lateral la statii sau în partea din spate la fiarele de calcat, colectorul poate fi detasat cu usurinta: scoti tija si arunci calcarul dintr-o singura miscare. Rapid si eficient, mentii performantele ridicate ale aburului mai mult timp, iar aparatul tau de calcat functioneaza ca la început. 


Newsletter