Home STIRI STIRI Zodiile care sunt usoare ca norii! Au viata cea mai frumoasa

Zodiile care sunt usoare ca norii! Au viata cea mai frumoasa

Zodiile care sunt usoare ca norii! Au viata cea mai frumoasa
Karena.ro
Joi, 27.10.2016
Implinirea pe plan personal si profesional este visul la care tanjeste orice om din aceasta lume. Si, daca pentru multi este o utopie, pentru trei femei din zodiac aceasta fericire este posibila, chiar daca nu se declara as la aceste doua capitol.

Sagetator

Sagetatorul este un optimist incurabil, chiar si in cele mai grele moment ale sale. Indiferent de situatia dificila in care se afla, el gaseste un motiv sa rada. Are o veselie molipsitoare si stie cum sa te binedispuna. Chiar daca pare o persoana mereu joviala, cand are greutati Sagetatorul prefera sa iasa din situatia dificila de unul singur.

Pentru ca el asa se simte bine si pentru ca lui ii place ca oamenii din jurul lui s ail stie fericit si tot timpul fara griji. Iar asta il ajuta sa nu-si piarda calmul, pacea interioara pe care o detine si cu care jongleaza cu atata maiestrie.

Leu

Leul s-a nascut fericit, iar pentru el lucrurile sunt foarte simple in viata. Verbul care il caracterizeaza este "a cuceri", iar victoriile sunt obtinute fara prea mare greutate. Crede ca i se cuvine tot si nu este departe de adevar, pentru ca toata lumea este la picioarele sale. Insa nu pentru ca el este vreun despot, nici pe departe! Ci pentru ca are un farmec aparte care il face in fata tuturor irezistibil. Pentru Leu, fericirea suprema sta in a fi iubit de cei din jur. Dragostea celor care il inconjoara ii da aripi, iar faptuln ca reuseste sa-si faca in permanenta "adepti" .

Scorpion

Scorpionul este foarte fericit atunci cand daruieste iubire. Lumea lui este dragostea, iar atunci cand se indragosteste acea stare reprezinta pentru el aventura maxima, care ii ofera adrenalina din plin, exact asa cum ii place. Iar daca aceasta iubire vine din partea cat mai multor persoane, in special de sex opus, atunci Scorpionul este in al noualea cer.
Newsletter