Home STIRI STIRI Zodii care fac copii destepti

Zodii care fac copii destepti

Zodii care fac copii destepti
Simona Josan
Miercuri, 12.10.2016

Astrologia este o stiinta bazata pe interpretarea miscarii si pozitionarii planetelor, care, conform celor care le studiaza, influenteaza cursul vietii unei persoane. Da! Se pare ca nu este de joaca deloc cu astrele, acestea putand sa dicteze orice aspect al existentei noastre. Pe langa castiguri, iubire sau cariera, putem afla si in ce zodii sunt mamele care aduc pe lume cei mai ageri copii.

O minte ascutita, completata de un spirit pe masura, sunt insusiri care nu doar garanteaza succesul in viata unei persoane, dar o ajuta sa aiba si un caracter frumos.

Si, cum inteligenta este o trasatura complexa, care se bazeaza nu doar pe mostenire genetica, ci si pe mediul in care ne dezvoltam, astrologii au detectat in zodiac trei mame care au copii ce intrunesc toate aceste calitati.

Potrivit astrelor, pe langa faptul ca sunt dotate cu inteligenta, urmatoarele trei native au grija ca mediul in care isi cresc urmasii sa fie cat mai benefic pentru dezvoltarea lor.

  

Iata care sunt cele trei femei din zodiac care "fac" copii destepti!

Gemeni

Nativa din Gemeni este una dintre femeile cu mintea cea mai ascutita din zodiac. Guvernata de planeta Mercur, planeta comunicarii, a transmiterii mesajelor si a exprimarii libere, este femeia cu care poti discuta o sumedenie de subiecte, din domenii diferite de activitate. Are o minte foarte agera si este capabila sa faca foarte multe conexiuni. Ca orice mama, face tot posibilul ca micutul ei sa aiba parte de tot ceea ce este mai bun in viata. Pe langa acest lucru insa, stie unde sa caute si intuieste perfect ce i se potriveste copilului ei, astfel incat acesta, pe langa mostenirea genetica pe care o primeste de la ea, sa beneficieze si de cea mai buna educatie.

Leul

Planeta care guverneaza Leul este Soarele. De aceea o mama nascuta sub acest semn astral este tipul de mama in jurul careia se invarte totul. Pe langa istetime, nativa din Leu este si foarte capabila in a lega cele mai bune relatii cu persoane-cheie, ce ii pot oferi, la randul lor cele mai bune servicii. Datele genetice pe care le transmite copilului ei sunt completate de optimismul molipsitor, pe care copilul femeii-Leu il va primi acasa. Viata in familia femeii Leu este intotdeauna luminoasa, frumoasa, plina de speranta, iar copilul, prin urmare, va crede ca orice obstacol este o provocare ce poate fi depasita. Invata, mai presus de toate, copilul mamei-Leu, ca orice calatorie este mai importanta decat scopul in sine. Iar obiectivele, o data atinse, il vor face sa fie increzator in fortele sale. Increderea in sine si inteligenta, sa nu uitam, sunt doua calitati ale celor mai buni lideri.

Balanta

Femeia din Balanta este una dintre cele mai bune mame din zodiac: guvernata de planeta Venus, stie sa ofere iubire si echilibru. De asemenea, este binecunoscut faptul ca Balantele sunt printre cele mai inteligente semne astrale, insusire care este transferata si copilului. Mama-Balanta supravegheaza din umbra modul in care evolueaza copilul, iar modul ei de a-l educa este cu totul special. Este un pedagog foarte bun, stie cum sa-i vobeasca micutului ei si cum sa-i indrume pasii, in asa fel incat sa-l faca sa creada ca fiecare succes i se datoreaza suta la suta lui, ca a realizat totul de unul singur. Datorita independentei pe care o dezvolta micutul mamei-Balanta, acesta va sti reusi intotdeauna sa se descurce, indiferent de conditii.

Newsletter