Home STIRI STIRI Zile de vara memorabile cu WMF

Zile de vara memorabile cu WMF

Zile de vara memorabile cu WMF
Corina Naftanaila
Vineri, 23.07.2021
Evenimentul mult asteptat inca de la inceputul verii are loc in acest weekend, pe terasa casei tale. Pregatirile sunt in toi pentru ca totul sa iasa asa cum ti-ai dorit, iar invitatii sa aiba o experienta de neuitat. Ii intampini cu un smoothie racoritor, realizat perfect de blenderul WMF KITCHENminis, dar nu uiti de surpriza zilei, ce vine odata cu un barbecue apetisant, pregatit cu ajutorul gratarului electric WMF Lono Master Grill.

Produsele must-have pentru o zi speciala by WMF

Ce-ar fi o petrecere de vara, fara o bautura fresh care sa mai potoleasca efectele caldurii?
Invitatii tai vor aprecia gustul desavarsit al preparatelor realizate cu ajutorul electrocasnicelor WMF. Acestea sunt realizate din Cromargan®, un aliaj unic din inox 18/10, foarte lucios sau mat satinat, patentat WMF. Pentru a incepe petrecerea cum se cuvine, iti recomandam sa pregatesti un smoothie fresh, folosind blenderul WMF KITCHENminis, echipat cu 6 lame din inox si tehnologia WMF Perfect Cut, ce mixeaza cu succes chiar si cele mai dure ingrediente.

Motorul puternic de 400 W cu cele 5 trepte de viteza si functia Pulse, iti vor crea un smoothie fin, cu textura cremoasa. Poti alege orice mix de ingrediente, cu blenderul WMF KITCHENminis obtii o bautura savuroasa de vara, pentru zile de neuitat, alaturi de cei apropiati.

familie la masa

Stake-ul perfect? Doar cu WMF Lono Master Grill

Momentele unice se traiesc alaturi de prieteni, iar un pranz delicios este cel mai bun prilej de apropiere cu cei dragi. Gratarul electric WMF Lono Master Grill contureaza o experienta culinara deosebita pentru tine si invitatii tai. Lono Master de la WMF este un grill inovator, ce dispune de 2 placi detasabile, a caror temperatura poate fi ajustata individual in orice moment. Smart right?

#Goodtoknow Datorita accesoriilor ce ofera protectie impotriva vantului, ziua va fi un succes. Chiar si pe o vreme mai putin favorabila, preparatul tau isi pastreaza gustul exceptional!

Evenimentul s-a incheiat, invitatii au fost placut impresionati, iar acum urmeaza momentul cel mai putin asteptat ... curatenia. Insa, WMF te salveaza si din aceasta situatie, deoarece placile si tavita pentru colectarea sucului sunt detasabile si compatibile cu masina de spalat vase, pentru o curatare imediata.

Organizeaza si tu o #zidevaramemorabila cu ajutorul electrocasnicelor WMF!

Despre WMF
Cu peste 160 de ani de traditie, WMF este o prezenta internationala ce stabileste standardele prin inovatiile sale, fiind o adevarata sursa de inspiratie. WMF ofera pasionatilor de gatit produse de inalta calitate, ce satisfac chiar si cele mai ridicate standarde de design. Alaturi de WMF, prepararea, gatirea, servirea mesei si a bauturilor devin cele mai frumoase momente ale zilei. www.wmf.ro

Newsletter