Home STIRI STIRI Yzzy.ro - magazinul de unde poti cumpara un telefon mobil second hand, la un pret excelent

Yzzy.ro - magazinul de unde poti cumpara un telefon mobil second hand, la un pret excelent

Yzzy.ro - magazinul de unde poti cumpara un telefon mobil second hand, la un pret excelent
Karena.ro
Joi, 28.07.2022

Trecand in revista vremurile trecute, atunci cand era vorba despre anumite produse second hand, oamenii nu erau incantati de acestea din varii motive. Unul dintre acestea era faptul ca nu primeau garantie la produsul ales si preferau sa cumpere unul nou, direct din magazin.

 

Vremurile insa s-au schimbat, acum preferam mai mult masinile rulate, avand in vedere ca pe piata exista dealeri de incredere ce vin cu servicii de calitate. Putem primi si garantie putem face schimb cu masina noastra veche si nu mai trebuie decat sa platim o diferenta, iar din punct de vedere financiar este mult mai eficient.

Pe de alta parte, cumparand o masina rulata de la un dealer de incredere, putem merge la sigur. Multi dintre acestia au propriul service auto unde verifica masina pana la cel mai mic detaliu si rezolta orice problema tehnica sau estetica inainte de a fi pusa la vanzare.

Acest lucru se intampla si in cazul telefoanelor. Acum este mult mai avantajos sa le cumparam la mana a doua, mai ales pentru persoanele care nu pun atat de mult accent pe orice produs nou care apare pe piata in materie de gadgeturi.

De asemenea pot cumpara un telefon la mana a doua, bine intretinut, pot primi garantie si vor scoate din buzunar mai putini bani. Un astel de magazin, ce vine cu oferte in materie de telefoane second hand este si yzzy.ro.

Alege din magazinul Yzzy, telefonul preferat

Partea interesanta este ca acest magazin online vine cu o gama variata in materie de telefoane mobile. Astfel ca publicul interesat va avea o sansa mult mai mare de a gasi un telefon potrivit nevoilor.

Un alt aspect important este faptul ca magazinul ofera o garantie de 12 luni de zile la fiecare produs pus spre vanzare. Astfel ca orice problema ce poate aparea, echipa de aici va putea remedia imediat problema.

Din gama de produse cei interesati poti alege telefoane Apple, Samsung sau Huawei, care de altfel sunt printre topurile cautarilor in materie de branduri. Asta pentru ca majoritatea telefoanelor au functii de ultima generatie, deci indeplinesc cerintele clientilor.

Toate telefoanele din stoc, au fost riguros verificate inainte de a fi puse la vanzare

O teama ce predomina inainte privind telefoanele second hand se referea la faptul ca exista suspiciunea furtului. Tocmai de aceea, oamenii deveneau reticenti si le preferau pe cele noi.

Magazinul yzzy.ro tine cont de acest aspect, care de altfel este unul important.

Nu accepta telefoanele care au fost declarate furate sau prezinta risc ridicat de blocare.

Aceste aspecte pot fi verificate prin intermediul codului IMEI. Astfel ca veti putea alege de aici cu incredere.

Cat despre starea telefoanelor, multe dintre ele arata ca noi, asta desigur dupa ce au fost verificate riguros de catre echipa Yzzy.

Plata achizitiei se poate face foarte simplu online sau prin credit TBI.

Asadar, cumpararea unui telefon second hand vine cu multe beneficii ce ar trebui luate in considerare. Accesati magazinul yzzy.ro pentru a vedea gama de produse.

Date de contact: contact@yzzy.ro

Newsletter