Home STIRI STIRI Wonder Lolita defileaza pe pasarela suspendata de la Sibiu

Wonder Lolita defileaza pe pasarela suspendata de la Sibiu

Wonder Lolita defileaza pe pasarela suspendata de la Sibiu
Raluca Cristea
Joi, 28.06.2012
Pe 29 iunie, in cadrul celui mai mare festival de moda din Romania - Feeric Fashion Days din Sibiu, va avea loc prezentarea Wonder Lolita By Maria Simion .

 

Stilul Wonder Lolita este caracterizat de un amestec intre valorile regale baroce franceze si stilul rococo al nobilii epoci victoriene, de aceea invitatia de a participa la Baroque-update in viziunea MITICHI, o reinterpretare moderna a barocului, a fost acceptata cu bucurie de catre designer.

 

Pentru defilarea pe pasarela suspendata din Piata Mica a Sibiului Maria a pregatit rochii cu corsete si crinolina caracteristice perioadei, dar si interpretari personale a acesteia. In cadrul defilarii va fi prezenta si rochia de mireasa a Ancai Neacsu, o rochie Baroque-update.


Seara va fi accesorizata de Vanda Boutique, care, alaturi de Wonder Lolita, a creat o colectie de bijuterii si accesorii ce vor avea avanpremiera in cadrul festivalului. Linia Vanda Boutique pentru Wonder Lolita este realizata din cristale Swarovski, dantela, matase, pene si alte detalii pretioase combinate creativ pentru un rezultat uimitor.



Wonder Lolita va fi insotita pentru prezentarea din cadrul Feeric Fashion Days de echipa de profesionisti ce completeaza de fiecare data tinutele Mariei, salonul LadyAnn pentru hair-style si make-up artist Ana-Maria Vasile.

Pregatiti-va sa fiti sedusi de detalii si culoare!

Articole asemănătoare
Newsletter