Home STIRI STIRI Wonder Lolita aplaudata la scena deschisa in cadrul Feeric Fashion Days

Wonder Lolita aplaudata la scena deschisa in cadrul Feeric Fashion Days

Wonder Lolita aplaudata la scena deschisa in cadrul Feeric Fashion Days
Raluca Cristea
Vineri, 06.07.2012
Pe 29 iunie, in cadrul celui mai mare festival de moda din Romania in aer liber, Feeric Fashion Days din Sibiu, Wonder Lolita by Maria Simion a inchis seara de gala cu o prezentare de moda de exceptie.

Designerii spanioli, Ana Maria Galan si Maura Revuelta alaturi de reprezentantii Ambasadei Spaniei, invitati in cadrul Feeric Fashion Days, au tinut sa o felicite pe Maria care a pregatit pentru defilarea pe pasarela suspendata din Piata Mica a Sibiului rochii cu corsete si crinolina, caracteristice perioadei Baroque, dar si interpretari personale Baroque-update. Schimbul de idei si impresii va aduce un suflu nou atat in colectiile Mariei cat si in cele ale designerilor spanioli.



In cadrul show-ului de la Feeric Fashion Days a avut loc si avanpremiera colectiei Vanda Boutique pentru Wonder Lolita, o colectie de bijuterii si accesorii realizate manual din cristale Swarovski, dantela, matase, pene si alte pietre semipretioase, modelele accesoriilor fiind realizate de Maria Simion.

Colectia va avea lansarea oficiala la sfarsitul lunii iulie in cadrul unui eveniment exclusivist. Wonder Lolita a creat un spectacol impresionant pentru cei din public dar si pentru cunoscatori. 


Rochia spectaculoasa, de un albastru electric, purtata de Maria la finalul prezentarii, pusa in evidenta de colierul realizat de Vanda Boutique pentru Wonder Lolita, a fost vanduta chiar in timpul prezentarii.

Piata Mica a Sibiului a rasunat indelung in incheierea serii de gala, aplauzele intetindu-se la aparitia Mariei pe podium alaturi de modelele colectiei. 



 



Newsletter