Home STIRI STIRI Weekendul Mireselor by Ideal Mariaj: Afla cum poti fi mireasa perfecta!

Weekendul Mireselor by Ideal Mariaj: Afla cum poti fi mireasa perfecta!

Weekendul Mireselor by Ideal Mariaj: Afla cum poti fi mireasa perfecta!
Alexandra Negreanu
Miercuri, 22.02.2012
Rochii de mireasa la preturi de nerefuzat, sesiuni de styling personalizate, premii si multe altele - toate la lansarea numarului de primavara al revistei Ideal Mariaj. Cea mai prestigioasa publicatie dedicata mireselor din Romania te asteapta la salonul Marithe, unde vei fi consilisata de speclialisti pentru alegerea tinutei perfecte pentru ziua cea mare. Fie ca iti doresti o rochie sirena sau una care sa urmareasca o linie simpla, la Marithe te intampina colectiile 2012 ale caselor de moda celebre precum Agnes Bridal, Elianna Moore, Ellis Bridals, Eden Bridals sau Eternity Bridal.

Castiga o rochie unicat Marithe participand la evenimentul organizat in exclusivitate week-endul acesta de catre specialistii Ideal Mariaj. Participa si vei primi GRATUIT numarul de primavara al celei mai importante reviste dedicata mireselor si discount de 50% la o sedinta profesionala de make-up.


CAND? 25-26 Februarie
UNDE? Salon Marithe Str. Prof. Ion Bogdan nr. 23 sect.1 Bucuresti
CE? Weekendul Mireselor by Ideal Mariaj


 

Vino la Marithe pentru un eveniment unic dedicat mireselor, dar si insotitoarelor lor. Vino in week-endul 25-26 februarie 2012 si participa la provocarea pe care ti-o propun specialistii Ideal Mariaj.

Te asteptam la Marithe si pentru orice rochie de mireasa achizitionata, primesti cadou o carte "Pledoarie pentru un pensat responsabil" de Elis Teodorescu si o sesiune unica de styling, make-up si coafura care te va ajuta sa iti gasesti stilul pentru a fi o mireasa perfecta. Vei intra in cursa pentru o rochie de seara din matase cu broderie manuala in valoare de 3000 lei pe care o poti castiga participand la concursul organizat pe pagina de facebook Marithe.

De ce sa vii:

- sesiune de styling personalizata (ce rochie ti se potriveste, ce machiaj trebuie sa ai si ce coafura e ideala pentru tine)

 

 - o carte "Pledoarie pentru un pensat responsabil" de Elis Teodorescu
- sedinta profesionala de machiaj cu discount de 50%
- concurs cu premiu in valoare de 3000 de lei constand intr-o rochie de seara din matase cu broderie manuala
- noua revista Ideal Mariaj GRATUIT pentru toate participantele
- rochii de mireasa din colectiile 2012 (Agnes Bridal, Ellis Bridals, Eternity Bridal, Eden Bridals) cu pana la 35% reducere pentru comenzile preluate in cadrul week-endului

 
 

 

Bafta!

Pentru mai multe informatii, acceseaza www.idealmariaj.ro.

Parteneri media: Unica, Ele.ro, Karena, Spune Da.

 

Newsletter