Home STIRI STIRI Weekend-ul acesta ne vedem la Dichisar de Craciun

Weekend-ul acesta ne vedem la Dichisar de Craciun

Weekend-ul acesta ne vedem la Dichisar de Craciun
Karena.ro
Marţi, 06.12.2016

#Dichisar este unul dintre targurile de la care avem cele mai mari ateptari de Craciun. E organizat de cel mai important marketplace creativ din Romania, deci anticipam de la inceput doar ce e mai bun din vasta comunitate construita in jurul Breslo.ro. Ultima editie #Dichisar de anul acesta se intampla in weekend-ul 10-11 Decembrie, 10:00-20:00, la Impact Hub Bucuresti. (str. Halelor, nr.5, langa DM Unirii).

Editia de Craciun va fi i All-Star Edition: TOP 60 dintre cei mai iubiti creatori de peste an revin la #Dichisar intr-o doza concentrata de cadouri #mito pentru Craciun. Totul in reteta clasica: pe muzica buna, la o cafea cu bezele i un waffle cu afine, sa ne trezeasca pofta de sarbatori.

Dar e altceva, ceva special la acest targ, care ii face pe oameni sa se intoarca, sa-i aduca i prietenii, sa se gandeasca i la un cadou surpriza pentru mama, sora, prietena cea mai buna. E ceva personal.


#Dichisar are mai putin de 2 ani, i totui i-a construit deja un nucleu fidel i numeros de vizitatori. Ultima editie a avut peste 12 000 de oameni care au raspuns pe Facebook, televiziuni, vedete, totul cu un aer relaxat i natural, ca in sufrageria unui prieten. Asta nu se intampla la un simplu targ.


E ceva mai mult aici, iar organizatorii simt asta. La editia trecuta i-au intrebat publicul i au tras concluzii. Iata doar cateva dintre raspunsuri:


Pleci inspirat i binedispus. Oricui ii face bine sa fie inconjurat doar de idei frumoase pentru o vreme.
Produsele sunt genul pentru care vrei sa lai review i sa mai cumperi inca doua, pentru prieteni.
Expozantii sunt remarcabili in sine: oameni creativi, deschii i comunicativi, uor de admirat.
E deja un loc de intalnire intre prieteni. Relatiile nu mai sunt de mult doar de vanzare-cumparare.
Muzica buna + Cafea + Bezele + Oameni talentati i cu picioarele pe pamant = Love


Editia #Dichisar de Craciun e bineinteles si locul perfect pentru cumparat cadourile de Craciun, deci ne vedem acolo, insa mult mai multe detalii puteti descoperi pe pagina de Facebook aevenimentului.

Despre seria de evenimente Dichisar


Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro, in spirit urban i alternativ, sunt create pentru a da publicului bucuretean ocazia de a-i cunoate creatorii preferati intr-un loc fun i relaxat. #Dichisar este construit in jurul unui numar limitat de creatori tineri foarte atent selectionati + activitati extra din zona design, beauty & lifestyle.

Despre organizatori - Breslo.ro


Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu peste 140 000 de membri iubitori de design romanesc, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. In 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 170 000 de creatii originale i materiale art&hobby, castigandu-si locul ca Mecca handmade-ului autohton.


In acest demers, proiectul este sprijinit de Magic FM Romania, UnicaOnline, Cosmopolitan Romania. In acelasi timp, partenerii media Metropotam , Jurnalul National , Mixtopia , IQads , SUB25 , Veioza Arte , COOPerativa Urbana , Bucharest City App , Modernism Punct Ro , anyplace.ro online magazine , umblat.ro , Urban.ro , FEEDER.ro , Orasul Meu , Revista Bulevard , 9AM.ro , VinSiEu.ro - Evenimente din Romania , getlokal.ro , gratuitor.ro | Revista AVANTAJE , Femeia. , Casasigradina , DivaHair.ro , Kudika.ro , FeteleStiu.ro , mayra.ro , Tonica , FEMEI IN AFACERI , clickpentrufemei , Garbo.ro , Karena, TotulDespreRochii , TotulPentruMiri.ro , ViitoareMireasa , Catchy | Revista BABY , Qbebe , SuntParinte.ro , UrbanKid.ro, Copilul.ro , Centrul de Parenting , utilecopii si-au dat mana pentru a face totul posibil.

Nu lipsesc, desigur, bloggeritele Cristina Otel, codRosu, All that beauty things, Tarancuta urbana by Roxana Toma, Blog in Tandem, Si Blondele Gandesc, care vor fi cu ochii pe tot ce se intampla la targ.

Newsletter