Home STIRI STIRI Week-end plin de veselie cu Gasca Zurli, in Bucuresti Mall si Plaza Romania!

Week-end plin de veselie cu Gasca Zurli, in Bucuresti Mall si Plaza Romania!

Week-end plin de veselie cu Gasca Zurli, in Bucuresti Mall si Plaza Romania!
Karena.ro
Vineri, 19.05.2017
Cea mai mare companie privata de animatie din Romania, Gasca Zurli, poposeste in acest week-end in Bucuresti Mall si Plaza Romania cu doua spectacole magice pentru cei mici, marca Gasca Zurli Show: "Am o casuta mica" si "Vreau pupic de noapte buna".

Spectacolele vor incepe la ora 18:00 (20 Mai "Am o casuta mica", Bucuresti Mall; 21 Mai "Vreau pupic de noapte buna", Plaza Romania) si vor fi incununate de o sesiune de autografe pentru cei mai infocati fani.

Te asteptam in lumea imaginatiei, alaturi de cea mai iubita trupa pentru copii din Romania!

Despre Anchor Grup: Prezent in Romania din 1997, Grupul Anchor este unul dintre cei mai puternici jucatori din sectorul dezvoltatorilor imobiliari, prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri.

Anchor Grup a dezvoltat in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din tara; centrul comercial Plaza Romania, care, alaturi de Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, a lansat conceptul de spatii mixte de servicii si a contribuit la dezvoltarea imobiliara a regiunii centru-vest din Bucuresti, InCity Residences, ansamblu rezidential premium, situat in centrul Capitalei si Plaza Romania Offices, primul spatiu de birouri ce ia nastere prin transformarea unei extensii a unui centru comercial. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro. Grupul continua activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.

Newsletter