Home STIRI STIRI Vrei sa vezi emotia de la evenimentul tau? Alege un fotograf de familie

Vrei sa vezi emotia de la evenimentul tau? Alege un fotograf de familie

Vrei sa vezi emotia de la evenimentul tau? Alege un fotograf de familie
Andreea Baluteanu
Miercuri, 06.11.2019
Nu numai nunta sau botezul ar trebui sa fie evenimente care sa te determine sa apelezi la un fotograf profesionist! Am inceput sa apreciem tot mai mult valoarea micilor momente, a acelor clipe incarcate de semnificatii aparte pe care dorim sa ni le amintim pe tot parcursul vietii.

Azi, cei care stiu cata valoare are o amintire frumoasa pentru o viata fericita apeleaza la un profesionist care sa surprinda pe camera imagini unice de aniversari, de Craciun, la absolvire, in prima zi de scoala sau pur si simplu atunci cand au chef de o sedinta foto. Cum sa te numeri si tu printre femeile cu albume foto pline de viata si cu emotie la purtator? Alege un fotograf de familie! Iti dam mai jos cele mai bune motive si cea mai potrivita recomandare!

De ce sa alegi un fotograf de familie: 4 argumente care te vor convinge

Tocmai te-ai tuns si arati ravasitor? Bebe implineste 6 lunite si vrei sa imortalizezi momentul? Adori iarna si ai chef de o sesiune foto in zapada de poveste? Suntem de parere ca nu ai nevoie de un eveniment major precum nunta sau botezul pentru a organiza o sesiune foto! Dar, ca sa te asiguri ca imaginile pe care artistul le surprinde te reprezinta perfect, ai nevoie de un profesionist cu talent si experienta, capabil sa redea imagini din care transcende emotia. Ce mai trebuie bifat? O legatura puternica si armonioasa intre voi! Fotograful de familie este cel care raspunde cel mai adecvat acestor nevoi. Specializat in suprinderea celor mai frumoase si mai tandre imagini cu tine si cei dragi, acest artist este nepretuit.

femeie insarcinata

De ce ai nevoie neaparata de numarul unui profesionist desavarsit in agenda ta? Afla din randurile de mai jos!

Fotograful de familie pune pret pe empatie.
Suntem sigure ca ai trecut macar o data prin situatia de a avea de-a face cu un profesionist desavarsit, din mainile carora ieseau imagini de aur, dar care nu se intelegea deloc cu princhidelul tau. Fotograful de familie este dotat nu numai cu talent si ochi de artist, dar si cu jovialitate, cu empatie si cu abilitati perfecte de comunicare. Face magie cu nou-nascutii, este adorat de copii si de bunici si se intelege de minune si cu acele persoane interiorizate, carora nu le place niciodata sa se pozeze. E practic o comoara printre fotografi.

Fotograful de familie e specialist in redarea emotiei.
Vei vedea ca cele mai incarcate de emotie cadre sunt cele de familie. Daca un fotograf de moda trebuie sa redea frumusetea, unul de evenimente speciale sa surprinda in cadre spontane chipuri si decoruri perfecte, fotograful de familie e responsabil cu emotia. Pentru ca ceea ce ne dorim sa vedem peste ani si ani nu este un chip desavarsit, ci unul uman, luminos, fericit.

Fotograful de familie iti va fi prieten.
Mai ales daca veti colabora la mai multe evenimente, asa cum se intampla in cazul fotografiilor de familie, intre voi se poate cimenta o relatie speciala. Pe masura trecerii timpului, vei vedea cum imaginile pe care artistul le surprinde sunt tot mai pline de sensibilitate, mai reale si mai autentice. Aceasta apropiere si aceasta surprindere extraordinara a sufletului nu poate fi realizata decat de un fotograf de familie.



Fotograful de familie cunoaste cele mai bune locatii. Fetita ta vrea poze in decorul magic al toamnei? Ai chef de o sesiune foto in familie in parcul preferat? Vrei sa imortalizezi primul Craciun petrecut impreuna? Fotograful de familie surprinde ca nimeni altul cele mai frumoase locatii si are la dispozitie in studioul personal decoruri superbe care sa iti transforme visele in realitate. Cum ai putea ramane indiferenta in fata unui asemenea artist?

Te-am convins ca este musai sa incluzi in agenda un fotograf de familie talentat si priceput? Trebuie neaparat sa rasfoiesti portofoliul online alEvent Portrait. Fotograful Cristina Jilavu si echipa sa pretuieste mai mult decat orice emotia si, daca nu ne crezi, instantaneele din acest articl o vor demonstra pe deplin. Avand drept obiectiv acela de a captura emotii in obiectivul camerei si de a le doza apoi in imagini minunate, proiectulEvent Portraitva fi alaturi de tine in cele mai frumoase si mai pretioase momente. Descopera magia filtrata in fotografii superbe online, pe eventportrait.ro, si contacteaza artistii pentru sedinte foto pline de suflet!
Newsletter