Home STIRI STIRI Vrei sa scapi de durerea de spate? Afla ce tip de saltele Salterra ti se potriveste

Vrei sa scapi de durerea de spate? Afla ce tip de saltele Salterra ti se potriveste

Vrei sa scapi de durerea de spate? Afla ce tip de saltele Salterra ti se potriveste
Karena
De Karena
Miercuri, 02.10.2013
Calitatea somnului tau este direct influentata de tipul de saltea pe care te odihnesti, dar o saltea Salterra poate insemna mai mult decat un simplu „somn usor". Stiai ca unele saltele pot sa te ajute sa scapi de durerea de spate ocazionala cu care te confrunti?

Efectul zecilor de ore pe care le petrecem pe un scaun in fata calculatorului in fiecare saptamana este durerea de spate. Este o durere surda, dar deranjanta care poate sa dispara daca pe timpul noptii ai grija de spatele tau odihnindu-l pe un suport corect.

Atunci cand cauti o saltea de pat trebuie sa o alegi pe cea care iti mentine coloana in pozitie corecta oferind o bine-meritata pauza muschilor spatelui. Poti alege o saltea cu arc continuu sau o saltea de pat din spuma, depinde ce tip de confort ti se potriveste cel mai bine.

Salteaua din spuma cu memorie de forma este solutia ideala pentru persoanele care sufera de diverse probleme de spate. Studiile au aratat ca cei care au achizitionat un astfel de tip de saltea au raportat mai putine dureri de spate si marea majoritate au fost foarte multumiti de achizitie. Salteaua din spuma cu memorie distribuie greutatea in mod uniform astfel ca va fi pusa mai putina presiune pe solduri sau umeri. Data fiind pozitia foarte confortabila si presiunea scazuta asupra spatelui,  coloana ta vertebrala va putea sa isi recapete aliniamentul normal. Vei simti cum presiunea asupra spatelui tau dispare usor lasand loc unui sentiment de relaxare. Iar in ceea ce priveste duritatea saltelei este mai bine sa nu asculti sfaturile babesti care te indruma spre un pat tare si sa alegi o saltea de fermitate medie.


Saltea Memory2 - 19 cm
pret incepand de la 769 lei


Saltea Argento Memory4 - 21 cm
Pret 949 lei


Saltea CITIZEN FIRM Pikolin 28 cm
Pret 1.529,20 lei


Microsaltea MEMORY3,5 
Pret 349 lei

Daca inca nu stii ce fel de saltea sa alegi, poti cere sfatul gratuit al unui consultant Salterra. Vei afla beneficiile fiecarui produs si o sa poti lua cea mai buna decizie. Acum este si momentul, pentru ca pana la 31 octombrie beneficiezi de reduceri de pana la 50% si pe deasupra poti cumpara si in rate. Iar pentru comenzile mai mari de 800 RON salteaua aleasa de tine vine singura la tine acasa pentru ca primesti si livrare gratuita. Daca vrei sa vezi cele mai bune saltele din Bucuresti, treci pe la magazinul Salterra din Piata Victoriei, iar pentru a comanda saltele online, viziteaza site-ul Salterra. 

Te doare spatele? Poate ai ales salteaua gresita. Iata ce te poate vindeca de durerea de spate atunci cand dormi -> http://www.salterra.ro/5-saltele-din-spuma-cu-memorie 

Da vestea mai departe printr-un share. Cineva sigur iti va multumi.

Newsletter