Home STIRI STIRI Vrei ca site-ul tau sa se afle pe prima pagina in Google? Afla cum il poti aduce acolo!

Vrei ca site-ul tau sa se afle pe prima pagina in Google? Afla cum il poti aduce acolo!

Vrei ca site-ul tau sa se afle pe prima pagina in Google? Afla cum il poti aduce acolo!
Karena.ro
Vineri, 23.09.2016
Mediul online este locul in care tot mai multi oameni de afaceri isi dezvolta ideile si isi cresc profiturile. Prin intermediul site-urilor realizate intr-o maniera cat mai profesionista, acestia se bucura de success si de prosperitate.

Compania de publicitate siservicii de optimizare SEO , E-advertising, este renumita pentru calitatea serviciilor pe care le ofera, precum si pentru seriozitatea si profesionalismul cu care isi trateaza clientii. Daca si tu vrei sa te bucuri de beneficiile pe care un site bine organizat le poate aduce afacerii tale, trebuie sa iei serios in considerare faptul ca numai o echipa de profesionisti te-ar putea ajuta cu adevarat sa ajungi acolo unde iti doresti.
Ce implica serviciile de optimizare SEO si de unde stii ca ai nevoie de acestea?


Primul semn conform caruia iti poti da seama ca site-ul tau are nevoie de imbunatatiri pe partea de SEO se reflecta in rezultatul obtinut in urma unei cautari online, respectiv pozitionarea pe care pagina ta web o are in urma cautarii dupa un anumit cuvant cheie relevant pentru afacerea ta.
Daca site-ul pe care il detii nu este realizat in conformitate cu toate conditiile impuse de principalele motoare de cautare, sansele ca afacerea ta sa evolueze sunt destul de mici.
Pentru rezultate cat mai bune, specialistii E-advertising iti ofera cateva informatii pe care trebuie sa le ai in vedere. Desigur, in cazul in care doresti sa beneficiezi de serviciile pe care le ofera compania, poti plasa o cerere de oferta SEO , folosindu-te de datele de contact mentionate pe e-advertising.co.
Web Design-ul - acesta este un aspect important, ce trebuie neaparat pus la punct in toate privintele atunci cand doresti sa obtii rezultate satisfacatoare. Pentru ca afacerea fizica sa se dezvolte si in mediul online, site-ul trebuie sa fie realizat in conformitate cu standardele impuse de motoarele de cautare.
E-advertising te poate ajuta sa iti proiectezi un site modern, de actualitate, care sa fie in acelasi timp compatibil si cu tehnologia mobila, pe care mai apoi sa il promovezi prin campanii SEO si Google AdWords.
Daca vrei ca site-ul tau sa dea randamentul asteptat, asigura-te ca acesta are pagespeed-ul, optimizare SEO On-Page, blog, linkurile ce il recomanda si abilitatea de mobile responsive corespunzatoare. Foarte multi antrepronori gresesc atunci cand considera ca isi pot imbunatati si optimiza site-ul personal. Ceea ce vor obtine in final nu vor fi decat nenumaratele sanctiuni din partea motoarelor de cautare.
Atunci cand un client viziteaza o pagina ce contine ceea ce il intereseaza, cu siguranta isi doreste sa obtina intr-un mod cat mai rapid informatiile dorite. Asadar, poate a venit momentul in care ar trebui sa verifici viteza de incarcare cu care ruleaza site-ul tau, dand clickaici.
Tot mai multi sunt cei care intra direct de pe telefonul mobil pentru a efectua cautarile. Ceea e inseamna ca daca site-ul tau inca nu este mobile friendly, ar trebui sa iei masuri in privinta asta. E-advertising te poate ajuta, configurand cu succes un website ce poate fi vizualizat de pe orice dispozitiv mobil. In acest fel le vei oferi clientilor posibilitatea de a vizualiza ceea ce promovezi si de pe smartphone, tableta sau oricare alt gadget inteligent. Aceasta este una dintre modalitatile prin care poti ajuta la cresterea afacerii tale. Poti afla daca site-ul tau e mobile responsive dand click aici.
Daca nu ai un blog, a venit timpul sa iti creezi unul. In acest fel, iti vei mentine in permanenta clientii interesati de produsele pe care le promovezi, oferindu-le diverse informatii referitoare la acestea.
Daca vrei ca site-ul tau sa se afle pe prima pagina de rezultate Google, atunci trebuie sa indeplinesti anumite criterii ce te vor ajuta in vederea indeplinirii acestui obiectiv. Misiunea celor de la E-advertising este de a ajuta la dezvoltarea afacerilor fizice si in mediul online. In urma auditurilor SEO pe care expertii din cadrul acestui departament le realizeaza, acestia identifica si stabilesc cuvintele cheie ideale ce sunt utilizate cel mai frecvent in cautari, pe care membrii departamentului de Content Writing le vor introduce cu succes in articolele pe care le creeaza.
In acest fel, site-ul tau va beneficia de nenumarate imbunatatiri, atat de cele aduse prin utilizarea cuvintelor cheie, cat si prin alte metode legale pe care specialistii E-advertising le aplica cu succes.
Asadar, daca si tu vrei ca afacerea ta sa prospere, alege sa o promovezi intr-un mod inteligent si apeleaza la serviciile de optimizare SEO ale unei companii specializate. Echipa E-advertising iti sta mereu la dispozitie: E-Advertising, Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, ap. 2, Suceava, Telefon: 0732 941 354, E-mail: office@e-advertising.co.

Newsletter