Home STIRI STIRI Volkswagen lanseaza un magazin propriu intr-un mall, o premiera pentru piata auto din Romania

Volkswagen lanseaza un magazin propriu intr-un mall, o premiera pentru piata auto din Romania

Volkswagen lanseaza un magazin propriu intr-un mall, o premiera pentru piata auto din Romania
Ana Munteanu
Luni, 05.11.2018
- Volkswagen aduce experienta marcii si interactiunea cu masina in mijlocul actiunii din retail

- Noul Volkswagen Touareg va fi primul model expus la vanzare in concept-store-ul din Plaza Romania

Bucuresti, 1 noiembrie 2018 - Volkswagen inaugureaza primul concept store auto din Romania, la parterul mall-ului Plaza Romania din Bucuresti. Vizitatorii centrului comercial vor avea parte de o experienta unica interactiva in noul magazin, care este dotat la cele mai inalte standarde tehnologice. In spatiul de 115 metri patrati este expus noul Volkswagen Touareg, iar clientii au acces la o zona digitala, zone de accesorii sau de realitate virtuala.

Noul VW Touareg 2018

Volkswagen concept store este raspunsul nostru la schimbarile ireversibile din industria auto, dar si de mentalitate a clientilor. Am ales sa aducem experienta Volkswagen mai aproape de iubitorii marcii intr-un format nou, care completeaza locatiile traditionale si deschide drumul spre o audienta extinsa", declara Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen.

La nivel international Volkswagen a lansat recent doua magazine de acest tip intr-un mall din Birmingham si intr-un centru de cumparaturi stradal din Varsovia.

 

Concept Store Volkswagen 

Suntem onorati sa fim primul mall din Romania care are in incinta un Concept Store Volkswagen. Aceasta deschidere confirma intentia Anchor Group de a oferi clientilor nostri cel mai bun mix de branduri, precum si faptul ca o astfel de inovatie reprezinta o prioritate pentru noi", a declarat Affan Yildirim, General Manager and Board Member of Anchor Group si Board Member of MallDova.

Spatiul magazinului a fost amenajat in asa fel incat sa simplifice la maximum procesul de cumparare al unei masini. Echipa de designeri a reusit sa creeze o amenajare unica de lifestyle, unde clientii pot intra in universul marcii. Aici clientii vor putea sa se documenteze, sa testeze, sa primeasca oferte initiale si chiar sa comande noi modele de masini, piese de schimb, accesorii sau echipamente promotionale oficiale.

 

Newsletter