Home STIRI STIRI Vino sa petreci o seara eleganta alaturi de Rosa Clara, Aire Barcelona si Eventure by Toni Malloni

Vino sa petreci o seara eleganta alaturi de Rosa Clara, Aire Barcelona si Eventure by Toni Malloni

Vino sa petreci o seara eleganta alaturi de Rosa Clara, Aire Barcelona si Eventure by Toni Malloni
Karena
De Karena
Joi, 03.10.2013

Te asteptam joi, 10 octombrie 2013, intre orele 18:00 si 21:00, la magazinul din Bulevardul Unirii, numarul 14, Bucuresti, pentru a petrece o seara plina de eleganta si frumusete impreuna, in cadrul careia vei putea admira cele mai frumoase rochii de mireasa din colectia 2014 Rosa Clara si Aire Barcelona, dar si pentru a gasi sursa de inspiratie pentru o nunta cu stil.

Colaboratorii nostri de la Eventure by Toni Malloni iti vor sta la dispozitie, pentru cele mai bune sfaturi si idei in ceea ce priveste decorul unei nunti reusite, dar si pentru consiliere personala.  De asemenea, vei putea admira colectiile de rochii de mireasa pentru anul 2014, de la Rosa Clara si Aire Barcelona.

Colectiile 2014 sunt definite de eleganta si feminitate, reprezentate prin rochii cu fuste voluminoase, rochii scurte, croiuri stil sirena si aplicatii florale, tulle si satin de matase, organza si dantela lucrata manual.

Rosa Clara

Asadar, nu ezita si vino in magazinul din Bucuresti, de pe Bulevardul Unirii numarul 14, sa stam de vorba la un cocktail de bun venit, intr-o atmosfera de vis, inconjurata doar de lucrurile care conteaza pentru tine si nunta ta.

Contact: http://www.rosaclara.ro/

http://www.airebarcelona.ro/

http://www.eventure.com.ro/

Adresa: Bulevardul Unirii nr 14, sector 4, Bucuresti.

 

Newsletter