Home STIRI STIRI Vino la eventul ROSA CLARA si AIRE Barcelona si ai discount la rochia de mireasa !

Vino la eventul ROSA CLARA si AIRE Barcelona si ai discount la rochia de mireasa !

Vino la eventul ROSA CLARA si AIRE Barcelona si ai discount la rochia de mireasa !
Raluca Cristea
Miercuri, 10.10.2012
Rochii cu fuste voluminoase, rochii scurte, croiuri stil sirena si aplicatii florale, tulle si satin de matase, organza si dantela lucrata manual... toate definesc eleganta si feminitatea noilor colectii de rochii de mireasa ROSA CLARA si AIRE Barcelona 2013.
Conceptul elegantelor case de moda ROSA CLARA si AIRE Barcelona se bazeaza pe ideea ca o mireasa este speciala inca din primul moment al drumului ei catre altar - momentul in care este ceruta in castorie. Atunci cand paseste in boutique, fiecare femeie viitoare mireasa trebuie sa uite de griji si sa-si etaleze dorintele in fata specialistilor prezenti.

De la vizionarea tuturor rochiilor de mireasa, la alegerea catorva modele si pana al decizia finala, viitoarea mireasa are parte de consiliere si sfaturi pretioase. Odata ales modelul de rochie mult visat, o comanda speciala porneste catre Spania, rochia vine in Romania, iar aici se fac toate ajustarile (daca este cazul), de catre croitori specialisti.

In exclusivitate, poti admira cateva din modele noilor colectii de rochii de mireasa ROSA CLARA si AIRE Barcelona 2013!

                              Model Rafaela                                      Model Barcelona


                            Model Bari                                   Model Bassano si Beni

                              Model Belinda                                         Model Ren

                                  Model Rio                                                Model Riaz


Poti fi si tu una din fericitele participante la evenimentul in cadrul caruia vor fi prezentate in exclusivitate ultrafemininele si pretioasele colectii ROSA CLARA si AIRE Barcelona 2013. In cadrul petrecerii de bun venit de pe 18 octombrie, atinsa de bagheta magica a echipei Eventure by Toni Malloni, vei beneficia de timp din plin pentru a admira toate rochiile noii colectii si vei primi gratuit consiliere personala si de styling pentru nunta ta!

Si, atentie, prin simpla participare la eveniment, vei primi un card de discount 10% pentru achizitionarea rochiei de mireasa, cardul fiind valabil chiar pana la sfarsitul anului. Mai multe detalii despre eveniment si locatie gasesti in invitatia si precizarile de mai jos!


LOCATIE EVENIMENT

Bulevardul Unirii, nr.14, sector 4, Bucuresti

www.rosaclara.ro
www.airebarcelona.ro
www.eventure.com.ro
www.tonimalloni.ro


Te-au convins si pe tine rochiile de mireasa din noile colectii ROSA CLARA si AIRE Barcelona 2013 ?


Newsletter