Home STIRI STIRI Victoria Beckham neaga problemele din relatia cu David: Mariajul nostru nu este in pericol, asa cum spune presa!

Victoria Beckham neaga problemele din relatia cu David: Mariajul nostru nu este in pericol, asa cum spune presa!

Victoria Beckham neaga problemele din relatia cu David: Mariajul nostru nu este in pericol, asa cum spune presa!
Alexandra Ion
Marţi, 06.10.2015
Formand unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea mondena, David si Victoria Beckham se regasesc adeseori aruncati in marea de speculatii din presa internationala, mai ales cand vine vorba de mariajul lor, care, conform publicatiilor de scandal, se confrunta cu o perioada plina de probleme.

Intr-un interviu acordat publicatiei Grazia, Victoria, fashion designer si femeie de afaceri, pune la pamant speculatiile presei, sustinand ca ea si David sunt "fericiti sa formeze o familie minunata, alaturi de copiii lor".

"Da, calatorim destul de des, pentru proiectele in care suntem implicati, dar mereu ne facem timp unul pentru celalalt", a mentionat designerul.

Victoria si David sunt casatoriti de 16 ani si au impreuna 4 copii.

Victoria si David, in 1999

In ultimul timp, cuplul Beckham a fost luat in vizor de presa de scandal, speculatiile privind problemele in mariaj fiind alimentate de programul incarcat al celor doi si de faptul ca cei doi calatoresc foarte mult separat.

Surse: dailymail.co.uk;

Newsletter