Home STIRI STIRI Vedetele au facut un shooting cu fluturi la inaugurarea Jubile The Ballroom

Vedetele au facut un shooting cu fluturi la inaugurarea Jubile The Ballroom

Vedetele au facut un shooting cu fluturi la inaugurarea Jubile The Ballroom
Raluca Cristea
Miercuri, 25.07.2012
Joi, 18 iulie, Crina Abrudan a lansat un stol de fluturi colorati la inaugurarea centrului de evenimente Jubile The Ballroom Decebal. Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat Aylin Cadir, Shaka Muv, Majda Aboulumosha si Kinga Varga care au participat la un shooting senzual cu fluturii domesticiti.

Lansarea fluturilor vii la nunta reprezinta un nou accesoriu pentru organizarea petrecerii, iar vedetele s-au aratat incantate de acest concept.

 

Evenimentul de lansare a avut loc in locatia nou deschisa din soseaua Mihai Bravu nr.223. Printre invitati s-au numarat vedete precum: Crina Abrudan, Sanziana Negru (Siella), Aylin Cadir, Majda Aboulumosha (Regina, Iubire si
Onoare), Catalin Josan, Kinga Varga, Shaka Muv.

 

Jubile The Ballroom se pozitioneaza intre principalii 3 playeri din piata, atat in privinta numarului de locatii puse la dispozitia clientilor, cat si a numarului de evenimente organizate. Diferentierea fata de alte locatii similare este data atat de flexibilitatea serviciilor, conceptul special al amenajarii (mare parte dintre decoruri au fost lucrate manual de artisti plastici, scenografi si designeri), de posibilitatea organizarii de nunti si evenimente tematice, care se adapteaza nevoilor si cerintelor oricarui client: traditional romnesc, burghez, romantic etc.


 

Newsletter